Denmark | Select other Country

Gratis levering

Om underviserne 

Pernille Lund

Gennemgående underviser på uddannelsen er behandler, videnskabsjournalist og forfatter Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler.
Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer.
 

 

Susan Helany

Susan Helany er uddannet kostvejleder med en PBA i Ernæring og Sundhed med speciale i livsstils- og sundhedsuddannelse. Hun har stort fokus på de essentielle næringsstoffer og den betydning, de har for vores sundhed i samspil med spisevaner, søvnmønster og fysisk aktivitet. Susan underviser på modulet om kost og antiinflammatoriske næringsstoffer.


 

Birgit Thalwitzer

Jordemoder og indehaver af jordemoder.dk. Birgit Thalwitzer er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler.
Modulet der handler om graviditet varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.
 

 

Anette Poulsen

Uddannelsesleder på uddannelsen
Anette er uddannet biopat. Hun har arbejdet med kosttilskud siden 1994 og står i spidsen for Pharma Nord Academy, der er Pharma Nords internationale kursus- og uddannelsesafdeling.
Anette står for tilrettelæggelsen af uddannelsen, ligesom hun vil være tilstede i undervisningen.