Denmark | Select other Country

Gratis levering

Om underviserne 

Pernille Lund

Gennemgående underviser på uddannelsen er behandler, videnskabsjournalist og forfatter Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler.
Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer.
 

 

Karlinna Frederiksen

På modulet om blodsukker og kolesterol varetages undervisningen af sygeplejerske og komplementær behandler Karlinna Frederiksen. Karlinna har i sin sygeplejerskekarriere beskæftiget sig indenfor det medicinske speciale. I dag arbejder hun som underviser på kursuscenter for sundhedsprofessionelle. Derudover har hun egen klinik, hvor hun behandler komplementært.

 


 

 

Birgit Thalwitzer

Jordemoder og indehaver af jordemoder.dk. Birgit Thalwitzer er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler.

Modulet der handler om graviditet varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.
 


 

Troels Rickers

Uddannelsesleder på uddannelsen. Troels har baggrund indenfor den konventionelle sundhedssektor. Han har arbejdet med uddannelse og undervisning siden 1997 og har siden 2015 stået i spidsen for Pharma Nord Academy, der er Pharma Nords internationale kursus- og uddannelsesafdeling.
Troels står for tilrettelæggelsen af uddannelsen, ligesom han ofte vil være tilstede i undervisningen.