Denmark | Select other Country

Gratis levering

Eksport- og salgstrainee

- med interesse for sundhed og forebyggelse

Pharma Nord søger en ny medarbejder til vores eksportafdeling i Vejle. Det forudsættes, at ansøgere til stillingen er interesseret i oplæring inden for områderne eksport og salg generelt. Ansøgeren skal ligeledes have interesse i at indgå i et oplæringsforløb med henblik på dygtiggørelse og forståelse for markedsføring og kommunikation inden for virksomhedens produktområde. Stillingen som trainee sigter på at udvikle sig til større ansvar.
 
Arbejdsområde
Den nye medarbejder skal være med til at sikre fortsat vækst for et af Europas største brands inden for forebyggende kosttilskud og lægemidler. Pharma Nords produkter sælges og markedsføres i mere end 40 lande verden over, og du skal deltage i formidlingen af firmaets produktstrategi på disse markeder, ligesom rejser i forbindelse med jobbet kan forekomme.

Kvalifikationer
Vi forventer, at ansøgeren har stor interesse for sundhed, ernæring og forebyggelse. Gode sprogkundskaber er en forudsætning, specielt med hensyn til dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere.

Du skal kunne kommunikere klart og præcist med vores salgsteam og deltage i strategi- og ideudvikling og formå at holde tråden i al kommunikation.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et attraktivt job i en spændende virksomhed i vækst, hvor man selv er med til at forme sin hverdag, og hvor omgangstonen er uformel. Stillingen byder på masser af såvel personlige som faglige udfordringer, ligesom stillingen kan udvikles til en lederstilling.

Arbejdsted
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle

Ansøgning
Skriftlig ansøgning og CV sendes per brev senest d. 8. juli mærket "Trainee" til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle.

Den danske virksomhed Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle substanser. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten samt på de hurtigvoksende markeder i Asien, Rusland og USA.