Denmark | Select other Country

Gratis levering

Product Manager

- med interesse for sundhed og forebyggelse

Pharma Nords marketingafdeling søger en Product Manager til varetagelse og vedligeholdelse af markedsføringen på nogle af vores mest kendte produkter og brands.

Om stillingen
Jobbet vil indebære opfølgning på marketing- og promotionaktiviteter både i Danmark, men også på vores internationale marked, vurdering af diverse markeder og konkurrenter, sikring af at marketing-og salgsplaner opfølges samt være bindeled mellem produktionen og vores internationale salgsafdelinger.

Den nye medarbejder skal være med til at sikre fortsat vækst for et af Europas største brands indenfor forebyggende kosttilskud og lægemidler. Pharma Nords produkter sælges og markedsføres i mere end 40 lande verden over, og du skal deltage i formidlingen af firmaets produktstrategi på disse markeder, ligesom rejser i forbindelse med jobbet vil kunne forekomme.

Kvalifikationer
Vi forventer, at ansøgeren har en stor interesse for sundhed og forebyggelse. Du skal kunne kommunikere klart og præcist med vores salgsteam og deltage i strategi- og ideudvikling samt formå at holde tråden i al kommunikation. Gode sprogkundskaber er derfor en forudsætning, specielt med hensyn til dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et attraktivt job i en spændende virksomhed i vækst, hvor man selv er med til at forme sin hverdag, og hvor omgangstonen er uformel. Stillingen byder på masser af såvel personlige som faglige udfordringer, ligesom stillingen kan udvikles til en lederstilling.

Arbejdsted
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle

Ansøgning
Skriftlig ansøgning samt CV sendes per brev senest d. 8. juli mærket "Product Manager" til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle.

Den danske virksomhed Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle substanser. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten samt på de hurtigvoksende markeder i Asien, Rusland og USA.