Denmark | Select other Country

Gratis levering

Junior Area Manager

- med interesse for sundhed og forebyggelse

Pharma Nord søger en Junior Area Manager til vores marketingafdeling i Vejle. Vi forudsætter, at ansøgere til jobbet egner sig til at blive uddannet til leder, ligesom det forventes, at ansøgeren har en interesse i at indgå i et oplæringsforløb med med henblik på dygtiggørelse og forståelse for markedsføring og kommunikation inden for virksomhedens produktområde.

Om stillingen
Stillingen sigter på en udvikling til Area Manager, hvor man har ansvaret for markedsføring af virksomhedens produkter i et nærmere specificeret område af verden

Den nye medarbejder skal være med til at sikre fortsat vækst for et af Europas største brands inden for forebyggende kosttilskud og lægemidler. Pharma Nords produkter sælges og markedsføres i mere end 40 lande verden over, og du skal deltage i formidlingen af firmaets produktstrategi på disse markeder, ligesom rejser i forbindelse med jobbet kan forekomme.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en stor interesse for sundhed og forebyggelse. Du skal kunne kommunikere klart og præcist med vores salgsteam og deltage i strategi- og ideudvikling og formå at holde tråden i al kommunikation.

Gode sprogkundskaber er en forudsætning, specielt med hensyn til dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et attraktivt job i en spændende virksomhed i vækst, hvor man selv er med til at forme sin hverdag og hvor omgangstonen er uformel. Stillingen byder på masser af såvel personlige som faglige udfordringer, ligesom stillingen kan udvikles til en lederstilling.

Arbejdsted
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle

Ansøgning
Skriftlig ansøgning samt CV sendes per brev senest d. 8. juli mærket "Junior Area Manager" til Pharma Nord Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle.


Den danske virksomhed Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle substanser. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten samt på de hurtigvoksende markeder i Asien, Rusland og USA.