Denmark | Select other Country

Gratis levering

Supply Chain Assistant

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord's Supply Chain afdeling i Vojens søger en ny medarbejder med interesse for forecasting, masterdata samt lager- og produktionsanalyser.

Om stillingen
Den nye Supply Chain assistent bliver en del af et engageret team. Afdelingen har et tæt samarbejde med produktion, regulatorisk-, salgs- og kvalitetsafdeling.
Supply Chain assistenten skal sammen med den daglige ledelse deltage i sikringen af et fortsat effektivt forecastingsystem, vedligeholdelse af masterdata samt analyse af produktionsdata.

Med reference til den Supply Chain ansvarlige skal Supply Chain assistenten deltage i:

  • Månedlig forecastingsrutine, som indebærer dialog med udenlandske kollegaer.
  • Løbende opdatering af masterdata, herunder kostpriskalkuler
  • Udvikling og rapportering af relevante nøgletal til øvrige Pharma Nord afdelinger
  • Udarbejdelse og validering af produktionsstatistikker til brug for produktionsrapportering og -analyser, herunder identifikation af optimeringsmuligheder.
  • Ad hoc opgaver indenfor området.

 
Kvalifikationer
Det forventes, at ansøgeren har erfaring og/eller uddannelse, som er relevant for jobbet, ligesom interessen, motivationen og indstillingen er afgørende. Derudover er det et krav, at ansøgeren besidder stort flair for IT generelt og har særdeles store evner indenfor regneark. Supply Chain assistenten vil have en bred kontaktflade i koncernen i både ind- og udland, hvilket nødvendiggør gode mundtlige og skriftlige evner i dansk og engelsk.

En spændende hverdag i et internationalt miljø
Supply Chain assistenten får en spændende hverdag i en international virksomhed i en central afdeling i den danske produktionsenhed, hvor afdelingens præstationer er afgørende for virksomhedens succes.
Stillingen indeholder både operationelle rutineopgaver og udviklingsopaver, hvilket vil give mulighed for såvel personlige som faglige udfordringer.

Ansøgning
Skriftlig og motiveret ansøgning og CV sendes pr. brev senest den 5. august 2019 mærket ”Supply Chain” til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle, att. Claus Hansen.

Den danske virksomhed Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle substanser. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten samt på de hurtigvoksende markeder i Asien, Rusland og USA.