Denmark | Select other Country

Gratis levering

Supply Chain Assistant

Pharma Nords Supply Chain afdeling søger en ny medarbejder med interesse for forecasting, masterdata og rapportering.

Vores nye Supply Chain assistent bliver en del af et engageret team. Afdelingen har et tæt samarbejde med produktions, regulatorisk -, salgs- og kvalitetsafdelingerne. Supply Chain assistenten skal sammen med den daglige ledelse deltage i sikringen af et fortsat effektivt forecastingsystem.

Opgaverne kommer bl.a. til at være:

  • Tovholder på vores månedlig forecastingsrutine, som bl.a. indebærer dialog med udenlandske kollegaer.
  • Løbende opdatering af masterdata, herunder kostpriskalkuler.
  • Udvikling og rapportering af relevante nøgletal til øvrige Pharma Nord afdelinger
  • Ad-hoc opgaver inden for området.

 
Kvalifikationer
Vi forventer, at ansøgeren har erfaring og/eller uddannelse, som er relevant for jobbet, ligesom interessen, motivationen og indstillingen er afgørende. Derudover forventes det, at ansøgeren er meget struktureret, detajleorienteret og generelt evner at overskue og bearbejde relativt store datamængder i regneark.

Det er således et krav, at ansøgeren besidder stort flair for IT generelt og har særdeles stærke kompetencer inden for regneark. Supply Chain assistenten vil have en bred kontaktflade i koncernen i både ind- og udland, hvilket nødvendiggør gode mundtlige og skriftlige evner i dansk og engelsk.

En spændende hverdag i et internationalt miljø
Supply Chain assistenten får en spændende hverdag i en international virksomhed, hvor man vil få en vigtig funktion i en central afdeling, hvis præstationer er afgørende for virksomhedens succes. Stillingen indeholder både operationelle rutineopgaver og udviklingsopgaver, hvilket vil give mulighed for såvel personlige som faglige udfordringer.

Arbejdssted
Du har mulighed for at arbejde enten i Vejle eller på vores fabrik i Vojens.

Ansøgning
Skriftlig og motiveret ansøgning og CV sendes pr. brev senest den 4. oktober 2019 mærket ”Supply Chain” til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle, att. Claus Hansen.

Den danske virksomhed Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle substanser. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten samt på de hurtigvoksende markeder i Asien, Rusland og USA.