Denmark | Select other Country

Gratis levering

E-Commerce Business Developer

- med flair for content og tekstproduktion

Pharma Nords Web-afdeling i Vejle søger en engageret medarbejder, som kan formulere et budskab og få det igennem hos modtageren via forskellige online kanaler såsom vores hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier, videoer og online annoncer.

Arbejdsområder
Du kommer til at indgå i et dynamisk webteam bestående af 11 kolleger med en bred vifte af kompetencer; herunder programmering, webdesign, video og 3D, produktviden, forretningsudvikling og kundeservice.

Opgaverne varierer mellem planlægning, koordinering og opsætning af kampagner, udarbejdelse af tekster til hjemmesider, sociale medier, manuskripter til korte videoer samt ad-hoc opgaver som for eksempel opdatering og optimering af hjemmesider samt opsætning af nyhedsbreve.

Kvalifikationer
Du har en skarp pen, kan formulere et budskab og sørge for, at det trænger igennem hos modtageren. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider eller webshops samt SoMe, marketingkampagner og basis HTML.

Det er også en fordel, hvis du:

  • Har en interesse for sundhed, kost og kosttilskud eller har arbejdet inden for disse områder
  • Kan forstå de skandinaviske sprog eller har godt kendskab til andre europæiske sprog
  • Har teknisk snilde og er god til at lære nye programmer at kende
  • Har erfaring med Google Adwords eller SEO


Vi tilbyder
I Pharma Nords Web-afdeling vil du blive en del af et godt team af dygtige kolleger med mange ekspertiseomåder, hvor du får god basis for faglig sparring og personlig udvikling. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på et et godt kollegaskab.

Ansøgning
Send venligst din ansøgning pr. brev til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle, att. Jacob Pedersen senest den 2. december. Mærk kuverten ”Forretningsudvikler”. Tiltrædelse snarest.

Pharma Nord er en af Nordeuropas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.