Denmark | Select other Country

Gratis levering

Medarbejder til regulatorisk afdeling

- til varetagelse af kommunikation med myndigheder ifm. lægemidler og kostilskud

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord søger en ny medarbejder til vores regulatoriske afdeling i Vojens. Som medarbejder i afdelingen deltager man i at sikre godkendelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette sker i samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere i Danmark, virksomhedens datterselskaber i udlandet samt i tæt kontakt med diverse myndigheder.

Om stillingen
Du vil primært beskæftige dig med:

  • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
  • Udarbejdelse af produktdokumentation.
  • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området. 
  • Besvarelse af spørgsmål fra myndighederne i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og med kolleger i afdelingen.


Kvalifikationer
Vi er åbne for forskellige profiler, men vi forestiller os, at du enten har brancheerfaring, er uddannet farmaceut, cand.scient eller lignende og/eller har erfaring med eller fra myndigheder, som godkender kosttilskud og lægemidler eller har ført tilsyn med virksomheder, der er aktive i denne branche.

Evne og interesse for at læse og tolke love og retningslinjer er en forudsætning. Det er vigtigt, at du er analytisk stærk og er i stand til at sætte dig ind i ofte meget komplekse oplysninger samt videreformidle dem internt i virksomheden og til eksterne samarbejdspartnere.

Derudover er du i stand til at bevare overblikket over helheden, uden at det går udover din evne til at arbejde detaljeorienteret. Du har gode sprogkundskaber specielt i dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere skarpt og korrekt.

Vi tilbyder

  • Et job i en international virksomhed med fokus på dokumenterede produkter.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Et spændende og selvstændigt job med frihed under ansvar.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning og CV sendes senest den 28. september pr. brev mærket ”Medarbejder til regulatorisk afdeling” til: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fabriksdirektør Michael Svarrer på telefon 75 85 74 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.