Denmark | Select other Country

Gratis levering

Produktionsmedarbejder

til dag-, aften- og nathold

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor flere dygtige medarbejdere til fremstilling af lægemidler og kosttilskud af høj kvalitet.

Om stillingen
Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og hygiejne, der er påkrævet i en medicinalvirksomhed.

Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

  • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
  • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
  • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
  • Procesoptimering samt rapportering af det gennemførte arbejde.


Kvalifikationer
Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk, da procedurerne og produktionsrapporteringen foregår på dansk. Det er en fordel, hvis du også behersker engelsk.
Det er ligeledes en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med GMP- og fødevareproduktion og har kendskab til kosttilskud og lægemidler.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag.
  • Faglig såvel som personlig udvikling – du kommer til at have en vigtig rolle i forbindelse med Pharma Nords brand, idet du skal være med til at opretholde og sikre, at vores produkter fortsat lever op til deres kendte kvalitetsstandarder.
  • Grundig oplæring og undervisning i produktionen af lægemidler og kosttilskud.
  • En virksomhedskultur, hvor der er fokus på sundhed, velvære og god livskvalitet – både for vores kunder og vores medarbejdere.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning samt CV sendes per brev senest den 28. september til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”Produktionsmedarbejder”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Janne Weggersleff, tlf. 7585 7400

Ønsker du at vide mere?
For at bedre kunne forstå måden vi producerer vores produkter på, anbefaler vi vores ansøgere til at se en lille video, der viser, hvordan produktionen foregår i en medicinalvirksomhed.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.