Denmark | Select other Country

Gratis levering

Teknikere

til dag- eller aftenhold
Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord søger engagerede medarbejdere til stillinger i vores tekniske vedligeholdelsesafdeling, hvor hverdagen altid kalder på gode ideer til vores produktion og drift. Du skal have teknisk flair og en logisk sans samt have lyst til at lære, hvordan vi udvikler og vedligeholder maskiner og udstyr. Stillingen byder på mange tekniske opgaver, der dokumenteres løbende i et til tider travlt og hektisk miljø.

Om stillingen
Du vil blive oplært i et team af dygtige kollegaer i vores tekniske afdeling, hvor vi har en behagelig omgangstone og er gode til at støtte hinanden på tværs af fagene.

Dine arbejdsområder vil bl.a. være:

  • Dokumenteret servicering og vedligehold af vores produktionsudstyr.
  • Deltage i fejlfinding og afhjælpning af driftsstop.
  • Deltage i reparation af mekaniske komponenter.
  • Deltage i opbygning og indregulering af nye installationer.
  • Logge den daglige status på opgaver.
  • Deltage i planlægning af arbejdets fremdrift.


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er typen, der nyder at få teknikken til at spille, og at du har en naturlig nysgerrighed overfor fag, som indeholder praktiske og tekniske udfordringer samt kan lide at pleje finmekaniske funktioner. Vi forventer ikke, at du har en bestemt uddannelse. Vi lægger mest vægt på dine logiske evner, din tekniske forståelse og din medfødte nysgerrighed.  

Som person er du selvmotiveret og løsningsorienteret og har lyst til at deltage i de mange forskellige udfordringer, der kan være i en produktion. Derudover er du en vedholdende problemknuser, der er villig til at arbejde struktureret og detaljeorienteret.  Du skal kunne begå dig i en gruppe af medarbejdere, der værdsætter frihed under ansvar og som hjælpes ad på tværs af fag og opgaver.  

Vi tilbyder:

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger. 
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning samt CV sendes per brev senest den 7. december til Pharma Nords hovedkontor, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk venligst ansøgningen ”Tekniker". Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg på telefon 75 85 74 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Bemærk venligst: Denne jobannonce er blevet forlænget.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.