Denmark | Select other Country

Gratis levering

Kontorassistent

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nords økonomi- og administrationsafdeling i Vejle søger en serviceminded kontorassistent, der motiveres af at yde en nærværende og personlig kundeservice og være en del af en effektiv reception, der også tager del i nogle af de bogholderimæssige opgaver.

Om stillingen
Med reference til Økonomichefen kommer du til at være en del af et erfarent og dynamisk team bestående af kontorassistenter, regnskabsassistenter og controllere, som alle arbejder med Pharma Nords forretning såvel nationalt som internationalt. Du vil blive en vigtig del af Pharma Nords ansigt udadtil og samtidig have en bred berøringsflade med kollegaer i både ind- og udlandet. Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer).

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være:

  • Telefonpasning og ordremodtagelse.
  • Modtagelse af kunder og øvrige gæster i huset, herunder bl.a. også forberedelse/opdækning til møder.
  • Fakturering af såvel indenlandske som udenlandske kunder.
  • Bogføring af ind- og udbetalinger.
  • Øvrige afdelingsrelevante opgaver.


Kvalifikationer
Vi forventer, at du foruden dansk også behersker engelsk på et forholdsvist højt niveau. Du har gode kommunikationsevner og opleves smilende og imødekommende i din telefonbetjening. Du har erfaring med fakturering og lettere bogføringsopgaver.

Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.


Arbejdsted
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Vi foretrækker, at din transporttid hertil er på maksimalt 45 minutter.

Ansøgning og kontaktoplysninger
Skriftlig og motiveret ansøgning samt CV sendes per brev senest den 8. marts mærket ”Kontorassistent” til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Vi ønsker at få stillingen besat hurtigst muligt, men venter naturligvis på den rette kandidat.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager/Supply Chain Manager Claus Hansen på 7585 7400.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.