Denmark | Select other Country

Gratis levering

Assistent til kvalitetssikring

Pharma Nord, Vojens

Da en af vores dygtige QA medarbejdere er gået på barsel, søger vi en barselsvikar til at varetage arbejdet hurtigst muligt. Barselsvikariatet vil løbe frem til udgangen af marts 2022. Vores nye QA Assistant kommer til at arbejde med diverse frigivelsesopgaver og vil blive en del af et dygtigt team i vores QA-afdeling, hvor der er mange muligheder for faglig sparring og udvikling.

Om stillingen
Vores QA-afdeling er ansvarlig for, at råvarer, mellemprodukter og færdigvarer er analyseret, kontrolleret og efterfølgende frigivet i henhold til gældende regler.
Den nye QA Assistant vil efter en grundig oplæring arbejde med kontrol og frigivelse af bulk- og færdigvarer, arkivering af batchdokumentation samt arkivering af referenceprøver og bulkjournaler.

Derudover består jobbet af:

  • Udarbejdelse af analysecertifikater
  • Gennemgang og godkendelse af dokumentation
  • Diverse ad hoc opgaver

Afhængigt af kvalifikationer kan stillingen udvikle sig til at omfatte opgaver på tværs af virksomhedens organisation.

Kvalifikationer
Du er systematisk i din arbejdstilgang, besidder en god ordenssans og er yderst detaljeorienteret.

Vi forestiller os, at du uddannet laborant, farmakonom eller lignende – dette er dog ikke et krav, og andre profiler opfordres også til at søge stillingen.
Derudover trives du med rutineopgaver og har stærke kommunikationsevner i dansk og engelsk.


Vi tilbyder:

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedsforsikring.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning og CV sendes per brev senest den 15. april til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”QA  Assistant”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef, Martin Sloth Møller på telefon 75 85 74 00

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.