Denmark | Select other Country

Gratis levering

Medarbejder til regulatorisk afdeling

- Til lægemidler og kosttilskud samt til varetagelse af kommunikation med myndigheder

Pharma Nord søger en ny medarbejder til vores regulatoriske afdeling i Vojens. Som medarbejder i afdelingen deltager man i at sikre godkendelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette sker i samarbejde med interne og eksterne kolleger i Danmark, virksomhedens datterselskaber i udlandet samt i tæt kontakt med diverse myndigheder.

Om stillingen
Du vil primært beskæftige dig med:

  • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
  • Udarbejdelse af produktdokumentation.
  • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området. 
  • Besvarelse af spørgsmål fra myndighederne i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og med kollegaer i afdelingen.


Kvalifikationer
Vi er åbne for forskellige profiler, men vi forestiller os, at ansøgeren kan redegøre for sin egnethed til stillingen enten igennem brancheerfaring, særlig interesse eller uddannelse som f.eks. farmaceut, cand.scient eller lignende.

Evne og interesse for at læse og tolke love og retningslinjer er en forudsætning. Vi forventer også, at ansøgeren er analytisk stærk og er i stand til at sætte sig ind i komplekse oplysninger og videreformidle dem internt i virksomheden og til eksterne samarbejdspartnere.

Ansøgeren forventes at have gode sprogkundskaber specielt i dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere klart.

Vi tilbyder

  • Et job i en international virksomhed med fokus på dokumenterede produkter.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Et spændende og selvstændigt job med frihed under ansvar.
  • Sundhedsforsikring.


Arbejdssted
Pharma Nord, Tinglykke 4-6, 6500 Vojens og Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, Vejle

Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning og CV sendes per brev senest den 3. maj til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”Medarbejder til regulatorisk afdeling”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PA to CFO & Factory Director Tanja Stengaard på telefon 75 85 74 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.