Denmark | Select other Country

Gratis levering

Produktionsmedarbejder

til dag-, aften- og nathold

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor flere dygtige medarbejdere til fremstilling af lægemidler og kosttilskud af høj kvalitet.

Om stillingen
Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne.
Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

  • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
  • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
  • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
  • Procesoptimering samt rapportering af det gennemførte arbejde.


Kvalifikationer
Ansøgere forventes at kunne tale og læse dansk, da procedurerne og produktionsrapporteringen foregår på dansk. Det er en fordel, hvis du også behersker engelsk. Det er ligeledes en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med GMP- og fødevareproduktion og har kendskab til kosttilskud og lægemidler.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag.
  • Faglig såvel som personlig udvikling – du kommer til at have en vigtig rolle i forbindelse med Pharma Nords brand, idet du skal være med til at opretholde og sikre, at vores produkter fortsat lever op til deres kendte kvalitetsstandarder.
  • Grundig oplæring og undervisning i produktionen af lægemidler og kosttilskud.
  • En virksomhedskultur, hvor der er fokus på sundhed, velvære og god livskvalitet – både for vores kunder og vores medarbejdere.
  • Sundhedsforsikring.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning samt CV sendes per brev senest den 28. juni  til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”Produktionsmedarbejder”.
Du er også velkommen til at sende din ansøgning per mail til jobs@pharmanord.com. Husk at skrive "Produktionsmedarbejder" i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrationschef Janne Weggersleff, tlf. 7585 7400.

Vil du gerne vide mere om måden vi producerer vores produkter på, er du velkommen til at se denne video om vores produktion og principper.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.