Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Elektriker/Elektrotekniker

  Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre en optimal og  kontinuerlig drift på vores produktionsmaskiner og installationer?
   

  Pharma Nord i Vojens søger en alsidig elektriker eller elektrotekniker til at hjælpe vores voksende tekniske afdeling, hvor vi i tæt samarbejde opbygger stabile forsyninger og styringer. 

  Om stillingen
  Den tekniske afdeling er med til at sikre løbende vedligehold og reparation af alle produktions- og forsyningsanlæg på fabrikken således, at de yder optimalt, og at der holdes kontinuerlig drift i vores produktion af kosttilskud og lægemidler.

  I samarbejde med vores installatør og Service Manager, skal den nye medarbejder være med til at servicere el-komponenter på vores produktionsmaskiner og reservedele.

  Opgaverne kommer bl.a. til at bestå af:

  • Daglig drift og reparation af diverse maskinkomponenter ifm. nedbrud.
  • Identificering af potentielle fejl og forebyggende vedligehold af elektriske anlæg.
  • Diverse ad-hoc opgaver i afdelingen.


  Da vi arbejder efter GMP reglerne, består stillingen også af daglig logbogsføring og detaljeret dokumentation af alt udført vedligehold og reparationer.

  Kvalifikationer
  Du har en faglig baggrund som elektriker, el-tekniker, elektrotekniker el. lign. og trives med at arbejde i et travlt miljø, hvor der konstant er nye opgaver, der skal løses. Du arbejder vedholdende og er kvalitetsbevidst, men vigtigst af alt, er du nærværende i dit arbejde og har nok teknisk know-how til at kunne spotte eventuelle fremtidige fejl ifm. maskinernes funktion.

  Vi tilbyder:

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedforsikring.


  Ansøgning og kontaktoplysninger:
  Motiveret ansøgning og CV sendes til jobs@pharmanord.com senest den 26. september. Husk at skrive  ”Elektriker/Elektrotekniker” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg på telefon 7585 7400.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.