Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Financial Controller hos en af Europas største producenter af kosttilskud og lægemidler

  Har du lyst til at arbejde som Financial Controller i et voksende selskab med kontorer placeret i Europa, Asien og Nordamerika?


  Pharma Nord søger en Financial Controller, som med drive og engagement kan være med til at fortsætte den positive udvikling af økonomiafdelingen.
  Den rette kandidat motiveres af primært at arbejde med de lidt tungere opgaver indenfor regnskab og rapportering, men er altid klar til at hjælpe afdelingen i mål uanset opgaven.

  Erfaren økonomiprofil med stærk regnskabsmæssig indsigt
  Vores nye Financial Controller får ansvaret for den finansielle controlling af 5-10 datterselskaber. Udover ansvaret for controlling af en gruppe af vores datterselskaber skal den nye medarbejder være med til at tage hånd om den faste rapportering rundt i selskaberne samt udarbejde års- og månedsregnskaber og nødvendige forecasts.

  Nogle eksempler på tilbagevendende opgaver kan være:

  • Supportering af udenlandske kollegaer i forhold til bogholderitekniske spørgsmål.
  • Udarbejdelse af revisionsmateriale for såvel danske som udenlandske selskaber.
  • Assistere budgetprocessen med opfølgning og have en tæt dialog med de ansvarlige ledere for udvalgte datterselskaber.
  • Deltagelse i udarbejdelsen af Transfer Pricing dokumentation.
  • Være aktiv deltager i den afsluttende implementeringsfase af nyt internt udviklet ERP-system i koncernen.
  • Deltage aktivt i optimering af interne processer samt div. ad-hoc projekter på tværs af afdelinger.


  Arbejdsplads: Pharma Nords Hovedkontor, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Vi foretrækker, at din transporttid hertil er på maksimalt 45 minutter. Der er tale om en fuldtidsstilling.

  Stærk faglig profil og god forretningsforståelse
  Du har et stærkt fagligt fundament med internationale interesser og har mod på nye udfordringer.
  Du er skrap til at kommunikere – også på tværs af kulturelle forskelle, og med din positive indstilling er du god til at samarbejde bredt. Du opfanger og løser konkrete problemstillinger samtidig med, at du bevarer det brede overblik.

  Fagligt kvalificerer du dig f.eks. ved en kombination af en stærk faglig økonomisk indsigt og en veludviklet forretningsforståelse, der er opnået via en relevant uddannelse (f.eks. HD-R, Cand.Merc.Aud.) og min. 5-7 års erfaring i lignende opgaver. Du begår dig på dansk og engelsk i både skrift og tale. 

  Din nye arbejdsplads
  Vi lægger, som afdeling, vægt på at levere kvalitet til tiden samt skabe plads til faglig udvikling. Du bliver en del af Pharma Nords økonomiafdeling, som består af Financial Controllers, Bogholdere, Regnskabsassistenter og Receptionister, hvor alle hjælper til, når behovet opstår. Din primære reference er Økonomichefen.

  Endvidere tilbyder vi alle vores medarbejdere en lækker frugt- og frokostordning, attraktiv sundhedsforsikring samt mulighed for at deltage i diverse personalearrangementer.

  Ansøgning og kontaktoplysninger
  Har ovenstående vakt din interesse, er du velkommen til at sende en motiveret ansøgning samt et CV til jobs@pharmanord.com senest den 13. februar. Husk at skrive ”Financial Controller” i emnefeltet.
  Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Økonomichef Claus Hansen på 7585 7400.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.