Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Finmekaniker

  Til at styrke vores tekniske afdeling i Vojens søger vi en dygtig finmekaniker, der primært skal være med til at lave forebyggende vedligehold på vores mekaniske produktionsudstyr. Vores nye medarbejder kommer til at være en del af en travl afdeling med engagerede kollegaer og mange muligheder for faglig sparring.


  Om stillingen
  Den tekniske afdeling er med til at sikre løbende vedligehold og reparation af alle produktions- og forsyningsanlæg på fabrikken således, at de yder optimalt, og at der holdes kontinuerlig drift i vores produktion af kosttilskud og lægemidler.

  Du kommer til at tilbringe det meste af din tid ude i produktionen og skal sikre, at alle mekaniske komponenter af maskinen fungerer og akut repareres ved eventuelt nedbrud. Vigtigst af alt, skal du deltage i forebyggende vedligeholdelse af maskinerne samt identificere og registrere mulig slidtage eller kommende brud i deres funktion.

  Derudover kommer du også til at deltage i opbygning af vores reservedelsoversigt, hvor den primære opgave bliver at definere diverse reservedele på komponentplan og give disse oplysninger videre, så de kan blive registreret og arkiveret.

  Kvalifikationer
  Vi forestiller os, at du er uddannet finmekaniker, mekaniker, industritekniker eller lign., eller at du har flere års erfaring inden for faget.  
  Du har teknisk snilde og know-how og kan dermed nemt lokalisere kritiske dele og på en overordnet plan forudse deres slitage eller nedbrud. Du er nærværende og kan lide at fordybe dig i og have fokus på pleje af finmekaniske funktioner.
  Som person er du udadvendt, har et stærkt personligt drive og er kvalitetsbevidst omkring dine opgaver.

  Vi tilbyder:

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedsforsikring


  Ansøgning og kontaktoplysninger
  Motiveret ansøgning og CV sendes til jobs@pharmanord.com senest den 26. september. Husk at skrive ”Finmekaniker” i emnefeltet.
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg på telefon 7585 7400.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.