Denmark | Select other Country

Gratis levering

Finmekanikere til vedligeholdelse af mekanisk produktionsudstyr

- til dag- eller nathold

Pharma Nord, Vojens

Til at styrke vores tekniske afdeling søger vi dygtige finmekanikere, der primært skal være med til at lave forebyggende vedligehold på vores mekaniske produktionsudstyr. Vores nye medarbejdere kommer til at være en del af en travl afdeling med engagerede kollegaer og mange muligheder for faglig sparring.

Om stillingen
Den tekniske afdeling er med til at sikre løbende vedligehold og reparation af alle produktions- og forsyningsanlæg på fabrikken således, at de yder optimalt, og at der holdes kontinuerlig drift i vores produktion af kosttilskud og lægemidler.

Du kommer til at tilbringe det meste af din tid ude i produktionen og skal sikre, at alle mekaniske komponenter af maskinen fungerer og akut repareres ved eventuelt nedbrud. Vigtigst af alt, skal du deltage i forebyggende vedligeholdelse af maskinerne samt identificere og registrere mulig slidtage eller kommende brud i deres funktion.

Derudover kommer du også til at deltage i opbygning af vores reservedelsoversigt, hvor den primære opgave bliver at definere diverse reservedele på komponentplan og give disse oplysninger videre, så de kan blive registreret og arkiveret.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er uddannet finmekaniker, mekaniker, industritekniker eller lign., eller at du har flere års erfaring inden for faget.  
Du har teknisk snilde og know-how og kan dermed nemt lokalisere kritiske dele og på en overordnet plan forudse deres slitage eller nedbrud. Du er nærværende og kan lide at fordybe dig i og have fokus på pleje af finmekaniske funktioner.
Som person er du udadvent, har et personligt drive og er kvalitetsbevidst omkring dine opgaver.

Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedsforsikring.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning og CV sendes per brev senest den 26. april til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”Finmekaniker”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg på telefon 75 85 74 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.