Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Group Financial Controller

  Pharma Nord,Vejle

  Pharma Nord søger en Group Financial Controller med et stort drive og engagement til at løfte forskellige økonomiopgaver i samarbejde med det øvrige personale i vores økonomiafdeling. Den rette kandidat har en hands-on tilgang til opgaver og motiveres af at arbejde med de tungere opgaver inden for regnskab og rapportering.

  Primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af konsoliderede måneds-, kvartals- og årsregnskaber.
  • Deltagelse i budgettering og opfølgning herpå.
  • Ansvarlig for hovedbogholderiet i Danmark.
  • Udarbejdelse af revisionsmateriale for både danske og udenlandske selskaber.
  • Controlling af udvalgte danske og udenlandske datterselskaber.
  • Aktiv deltagelse i optimering af processer samt div. ad hoc projekter på tværs af afdelinger.

  Personprofil
  Du har gennem din uddannelse og erfaring opnået en veludviklet regnskabsforståelse, som gør dig i stand til at skabe et overblik og formidle klare budskaber videre til beslutningstagerne. Derudover har du også praktisk erfaring med klargøring af regnskaber til revision og har erfaring med konsolidering af koncernregnskaber. Du arbejder struktureret, systematisk og trives i en travl hverdag. Gode kommunikationsevner og sprogkundskaber er en forudsætning specielt med hensyn til dansk og engelsk.

  Vi tilbyder
  Et attraktivt job i en spændende virksomhed i vækst, hvor man selv er med til at forme sin hverdag, og hvor omgangstonen er uformel. Stillingen byder på masser af personlige  såvel som faglige udfordringer.

  Arbejdsted
  Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Vi foretrækker, at din transporttid hertil er på maksimalt 45 minutter.

  Ansøgning og kontaktoplysninger:
  Skriftlig og motiveret ansøgning samt CV sendes per brev senest den 10. juli mærket "Group Financial Controller" til: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle

  Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte  Finance Manager Claus Hansen på 7585 7400

  Bemærk: Samtaler afholdes løbende.

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.