Denmark | Select other Country

Gratis levering

Håndværkere

- til byggeri og vedligeholdelse

Pharma Nords tekniske afdeling søger medarbejdere til byggeri og vedligeholdelse på vores fabrik i Vojens. Vi søger bredt og forestiller os, at du har en baggrund som tømrer, elektriker eller har erfaring med VVS eller ventilation.

Om stillingen
Du vil indgå i et team af dygtige håndværkere og teknikere i vores tekniske afdeling. Her skal du hjælpe til med at holde gang i den daglige drift og være med til at gennemføre de mange forandringer, som en kontinuerlig produktion og udvikling i en stor virksomhed giver.

Vi har meget luftbehandling og finmekanik i vores produktionsfaciliteter og søger derfor medarbejdere, der kan være med til at opføre lokaler med mange tekniske installationer således, at de er nemme at vedligeholde.

Kvalifikationer
Som person er du selvmotiveret og løsningsorienteret med lyst til at gribe de mange forskellige udfordringer, der kan være i en virksomheds drift. Du er kvalitetsbevidst med flair for detaljen og finishen i godt håndværksarbejde.
Du værdsætter frihed under ansvar og kan begå dig i en gruppe af medarbejdere, som hjælpes ad på tværs af fag og opgaver.


Vi tilbyder:

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger. 
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, inden du søger, kan du kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg  på 7585 7400. Send din ansøgning per brev til vores hovedkontor i Vejle: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle senest den 12. oktober. Mærk venligst ansøgningen ”Håndværker Vojens”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.