Denmark | Select other Country

Gratis levering

Gratis temaaftner for behandlere

TILMELDING HERUNDER


Stofskifte i ubalance: Kender du sommerfugle-effekten i kroppen?

Normalt bruges sommerfugleeffekten til at beskrive, hvordan et bask med vingen på den anden side af kloden kan starte en storm her. Ligeledes kan en lille ubalance i stofskiftet få store konsekvenser for hele kroppen.

Det er måske ikke tilfældigt, at vores skjoldbruskirtel ligner en sommerfugl. Det lille organ styrer vores stofskifte ved at sende hormoner ud, som skal få os til at skrue op og ned – for forbrændingen, for energien, for kønshormoner – ja, i sidste ende for alle de kemiske signaler i kroppen.
Derfor har vores stofskiftes tilstand stor betydning for vores liv og velvære. Læge Søren Flytlie har beskæftiget sig med en orthomolekylær tilgang til sine stofskiftepatienter i mange år, og han hjælper os igennem en temaaften med et vigtigt, men stort emne.
For stofskiftet har indflydelse på hele kroppen, og alligevel er tegnene på ubalancer diffuse. Kom og blive klogere på emnet samt på essentielle næringsstoffer i forhold til stofskiftet.

 

Program:
Kl. 18.00     Tapas – kom når du kan
Kl. 19.00     Stofskiftet og essentielle næringsstoffer
Kl. 20.00     Kaffepause
Kl. 20.15     Mere om stofskiftet
Kl. 21.30     Tak for i aften

Deltagelse er gratis, men af hensyn til mad og drikke er tilmelding bindende.
I tilfælde af at vi ikke kan mødes fysisk, aflyses arrangementet, og vi prøver at finde en ny dato.
Har du spørgsmål til arrangementet, så skriv eller ring til: Tove Lykkegaard pr. email: tlykkegaard@pharmanord.com eller tlf. 75 85 74 00.