Denmark | Select other Country

Gratis levering

Gratis temaaftner for forhandlere – TILMELDING HERUNDER

Næringsstoffernes vej ind i cellen


Det lyder så let: Bare spis varieret og sundt, så får du næringsstoffer nok! Men der er faktisk flere udfordringer at passere, før vores næringsstoffer når helt ind i cellen.
Der er ingen tvivl om, at sund kost spiller en vigtig rolle i et sundt liv. Men det kan vise sig at være lidt af et puslespil at få alle næringsstoffer i tilstrækkelig grad – og i en form og kvalitet som sikrer, at cellerne får, hvad de skal bruge.

Denne aften bliver du introduceret for de essentielle næringsstoffer, hvordan de bliver til – og hvorfor det nogle gange kan være nødvendigt at supplere sin kost med tilskud. Du får desuden viden om, hvad biotilgængelighed og optagelighed betyder, og hvordan det overhovedet kan sikres i en pille eller kapsel.

Program:

Kl. 18.00   Tapas – kom når du kan
Kl. 19.00   Essentielle næringsstoffers betydning
Kl. 20.00   Kaffepause
Kl. 20.15   Mere om essentielle næringsstoffer
Kl. 21.30   Tak for i aften
     

 

 

 

 

Deltagelse er gratis, men af hensyn til mad og drikke er tilmelding bindende.
I tilfælde af at vi ikke kan mødes fysisk, afholder vi et webinar samme aften kl. 19 - ca. 21, hvortil alle tilmeldte får tilsendt et link.
Har du spørgsmål til arrangementet, så skriv eller ring til: Tove Lykkegaard pr. email: tlykkegaard@pharmanord.com eller tlf. 75 85 74 00.