Denmark | Select other Country

Gratis levering

Naturlig, ren og frisk fiskeolie fra Pharma Nord
Pharma Nord forhandler to rene fiskeolie-produkter: Bio-Marin Naturel og Bio-Marin Plus. Fælles for disse to produkter er, at den anvendte olie udelukkende kommer fra leverandører, der er medlemmer af IFFO (International Fish meal and Fish oil Organization), og som dermed har forpligtet sig til høje standarder og anvendt praksis for forsvarlig produktion og sourcing af fiskeolie.

Bio-Marin Naturel og Plus

 • Fiskeolien i Bio-Marin opfylder alle EU-krav til særlige hygiejnebestemmelser (jf. EC No. 1020/2008), inklusiv oliens egnethed til menneskeføde.
   
 • Fiskeolien i Bio-Marin analyseres og kvalitetskontrolleres i henhold til gældende krav i den Europæiske farmakopé (Ph. Eur.) samt til standarder sat af GOED (Global Organization for EPA and DHA).
   
 • Begge Pharma Nords fiskeolie-produkter er ekstremt rene, idet de ligger langt under EU’s grænseværdier for forurening.
   
 • Bio-Marin Naturel består af naturlig fiskeolie pakket ind i fiskegelatine med tilsat citrus-smag, som gør naturlige opstød mere tålelige for de mange, som normalt ikke indtager fisk pga. af smagen, men som gerne vil have de sundhedsmæssige fordele.
   
 • Hvor Bio-Marin Naturel består af rene triglycerider, består Bio-Marin Plus af frie fedtsyrer. Frie fedtsyrer har den ubetingede fordel, at de ikke først skal fordøjes, men er lige til at optage. En klar fordel for alle med nedsat fedtfordøjelse.
   
 • Bid ikke i dem, men slug dem hele - af flere årsager: Frie fedtsyrer svier på tungen. Bio-Marin Plus er tilsat B-vitamin, som bidrager til lugten. Derudover forstærkes lugt ved opkoncentrering. Friske, frie fedtsyrer vil også lugte mere af fisk end almindelige fedtsyrer. Alt dette bør ikke forveksles med harskhed. Pharma Nords fiskeolie er ikke harsk. Totox = 9.
   
 • Bio-Marin Plus er en ekstremt ren fiskeolie. Teknologien hvormed dette opnås hedder PureMax. Du kan læse mere om denne patenterede teknologi her!