Denmark | Select other Country

Gratis levering

Rygning kan nedsætte din energiomsætning
Forskere har observeret, hvordan rygning – især hos kvinder – reducerer blodets af indhold af stoffet coenzym Q10, som medvirker til cellernes energiproduktion.

Rygende kvindeDet er ikke kun lungerne og kredsløbet, som tager skade, når du ryger. Den ildelugtende vane har også en negativ indvirkning på kroppens energiomsætning, hvilket kan ses på det reducerede indhold af stoffet Q10 i blodet hos rygere. I en undersøgelse af 106 sunde og raske mænd i alderen 21-45 år, hvoraf halvdelen var rygere, kunne det tydeligt ses, hvordan rygning påvirkede Q10-indholdet i blodet. De mandlige rygere havde 50% lavere Q10-indhold end mandlige ikke-rygere, hvor kvindelige rygere fik reduceret deres Q10-indhold med 67% i forhold kvindelige ikke-rygere.

En kraftig antioxidant
Bio-Qinon er ikke kun et vigtigt stof for cellernes energiomsætning men er også en effektiv antioxidant, som er med til at vedligeholde kroppens forsvar mod uhensigtsmæssig iltning af fedtstoffer, herunder triglycerid og kolesterol. Jo højere indhold af disse stoffer, desto mere er der brug for Bio-Qinon.


Om Bio-QinonBio-Qinon

Bio-Qinon er et Stærkt Vitamin og Mineralpræparat mv, som bruges til forebyggelse og behandling af coenzym Q10 mangel. Dosering, voksne; 1 kapsel om dagen, bør ikke anvendes af børn under 2 år uden lægens anvisning. Bivirkninger; lettere mave/tarmforstyrrelser, irrabilitet og hovedpine er rapporteret i enkelte tilfælde. Der kendes ingen eksempler på overdosering. Særlige advarsler: Anvendelse af Q10 til folk i behandling med blodfortyndende medicin bør kun foregå i samråd med lægen. Pakningsstørrelser: 60 kapsler og 150 kapsler. Læs vejledningen på indlægssedlen omhyggeligt.
MT nr. 61 45 993