Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Slankekure er ikke mirakelkure
  Vi danskere bliver stadig mere overvægtige og behovet for nogle tiltag, der kan få vægten tilbage i normalområdet, er derfor tilsvarende aktuelt. Overvægt og fedme kommer snigende som følge af en livsstil, hvor der ikke er balancere imellem kalorieindtag og -forbrænding.

  Jo længere tid der går, før vi beslutter os for at gøre noget ved problemet, desto hårdere bliver det at rette op på situationen og få vores vægt ned i normalområdet igen. Det kræver først og fremmest motivation at gå i gang med at tabe sig, men det kræver også indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

  Yo-yo-effekten
  Noget, der er meget demotiverende for et slankeprojekt, er at have kæmpet sig ned i vægt med en slankekur, hvorefter vægten stille og roligt stiger igen. Vi kalder dette for yo-yo-effekten. For at undgå yo-yo effekten er det nødvendigt at vide, at et effektivt vægttab, hvor man også er i stand til at opretholde det opnåede vægttab, først og fremmest handler om livsstilsændringer med fravalg af usunde madvaner og mere motion.

  Hjælp til fedtforbrænding
  Glemt alt om at blive hjulpet til vægttab med en daglig tablet, hvis du lever, som du plejer! Derimod kan du blive hjulpet godt på vej til at normalisere vægten med en række dokumenterede produkter, der effektivt kan hjælpe dig af med det overflødige fedt på forskellige måder. Her kommer Pharma Nord ind i billedet. Vi sælger ikke slankeprodukter men derimod værktøjer, som i kombination med sund kost og motion kan give varige resultater.

  Blodsukker og slik
  Vi kender alle dette med, at når blodsukkeret er lavt, er vi mere tilbøjelige til at spise slik og usunde fødevarer, end når blodsukkeret er i balance.

  Chrom medvirker til et normalt blodsukker
  Det er nu videnskabeligt anerkendt, at sporstoffet chrom medvirker til at opretholde et normalt blodsukker. Chrom hører til de næringsstoffer, som kroppen ikke har så let ved at optage. Det er derfor vigtigt at vælge en letoptagelig chrom-kilde som for eksempel Bio-Chrom. Læs mere her.