Denmark | Select other Country

Gratis levering

Slankekure er ikke mirakelkure
Vi danskere bliver stadig mere overvægtige og behovet for nogle tiltag, der kan få vægten tilbage i normalområdet, er derfor tilsvarende aktuelt. Overvægt og fedme kommer snigende som følge af en livsstil der ikke balancerer kalorieindtag og -forbrænding.

Jo længere tid der går, før vi beslutter os for at gøre noget ved problemet, desto hårdere bliver det at rette op på situationen og få vores vægt ned i normalområdet igen. Det kræver først og fremmest motivation at gå i gang med at tabe sig, men det kræver også indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Yo-yo-effekten
Noget, der er meget demotiverende for et slankeprojekt, er at have kæmpet sig ned i vægt med en slankekur, hvorefter vægten stille og roligt stiger igen. Vi kender det som yo-yo-effekten. For at undgå yo-yo effekten, er det nødvendigt at vide, at et effektivt vægttab, hvor man også er i stand til at opretholde det opnåede vægttab, først og fremmest handler om livsstilsændringer med fravalg af usunde madvaner og mere motion.

Hjælp til fedtforbrænding
Glem alt om at tabe dig med en tablet om dagen, mens du lever, som du plejer! Derimod kan du få en god hjælp til at normalisere vægten med en række dokumenterede og effektive produkter, der effektivt kan hjælpe dig med at blive af med det overflødige fedt på forskellig vis. Det er her Pharma Nord kan hjælpe dig. Vi sælger ikke slankeprodukter, vi sælger værktøjer som i samarbejde med sund kost og motion kan give resultat. Det er en væsentlig forskel.

Blodsukker og slik
Vi kender det godt. Når blodsukkeret er lavt, er vi mere tilbøjelige til at spise slik og mindre lødige næringsstoffer, end når blodsukkeret er normalt.

Chrom medvirker til et normalt blodsukker
Det er nu videnskabelig anerkendt, at sporstoffet chrom medvirker til at opretholde et normalt blodsukker. Chrom hører ikke til blandt de nemmest optagelige næringsstoffer. Det er derfor vigtigt at vælge en højoptagelig chrom som Bio-Chrom tilhører. Læs mere her.