Denmark | Select other Country

Gratis levering

Test din magnesium
Ingen er uenig i, at magnesium er et mineral med mange funktioner, blandt andet er det medvirkende til normale muskel funktioner og til reduktion af træthed og energiløshed og at det kan derfor være en god ide at får tilstrækkeligt med magnesium i vores kost. Test derfor om dit nuværende magnesium-tilskud opløses indenfor nogle minutter, det er nemlig vigtigt for at sikre den ionisering som er nødvendig for en god optagelighed. Se i boxen hvordan du gør.

EU's agentur for fødevaresikkerhed EFSA anerkender en halv snes vigtige områder, hvor magnesium kan medvirke til biologiske funktioner i kroppen. Det er med til at vedligeholde normale knogler og tænder, det medvirker til normal funktion af nervesystemet og har en rolle i celle-delings processen.

Hvis du eksempelvis bruger magnesiumtilskud til dine muskler, så er det naturligvis vigtigt, at din magnesium-tablet opløses helt i mavesækken og optages i tarmen. Hvis den passerer uopløst gennem tarmsystemet, får musklerne ingen gavn af den.

Unik god optagelighed
Bio-Magnesium fra Pharma Nord består af tre udvalgte magnesiumsalte, som ligger i en matrix der medfører, at tabletten som noget unikt vil opløses fuldstændig i et glas vand i løbet af blot et minut eller to. Hver Bio-Magnesium-tablet indeholder 200 mg magnesium. Selv personer med nedsat mavesyre vil kunne optage tablettens magnesium, idet en stor del af tablettens magnesium vil overgå på ion-form blot med vand alene. Det er derfor kun en mindre del af tablettens magnesium, der har brug for mavesyre for at blive ioniseret. Magnesium som mineral kan dårligt kaldes velsmagende, men Bio-Magnesium opløst i et glas vand smager ikke ubehageligt.

Magnesiumtesten
Du kan som forbruger selv teste om din magnesium-tablet opløses effektivt. Vi har puttet to magnesium-tabletter i hver sit glas vand. I det venstre glas er Bio-Magnesium-tabletten fra Pharma Nord fuldstændig opløst og klar til at optages efter et par minutter. I glasset til højre ligger en magnesium-tablet fra en konkurrent. Selv efter 24 timer i vandet viser konkurrentens tablet ikke tegn på opløsning.

Læs mere om Bio-magnesium her.

To glas vand med en magnesiumtablet i hver