Denmark | Select other Country

Gratis levering

Hvorfor palmeolie i kosttilskud?
Der er nogle gode grunde til at palmeolie er en af de mest benyttede olier i kosttilskud. Palmeolie har en neutral smag, den er oxidativt stabil og uden transfedt. Pharma Nords palmeolie består af 38% mættede fedtsyrer og 62% umættede fedtsyrer, og mængden af mættede fedtsyrer påvirker ikke kolesterolbalancen negativt.

Der har været kritik af mættet fedt i mange år. Selv om kritikken er blevet mindre i de senere år på grund af, at førende forskere har fået fornyet indsigt i at mættet fedt trods alt også kan have nyttevirkning i kroppen, så er mange stadig bekymrede over mættet fedt. Alt er dog et spørgsmål om mængder. Følgende sammenligning sætter mængden af mættet fedt i en Bio-Quinon-kapsel i perspektiv.

En kapsel med Bio-Qinon Q10 indeholder 400 mg olie, heraf er ca. 150 mg mættede fedtsyrer. Til sammenligning får man samme mængde af mættet fedt ved blot at spise 5 gram kylling.

Godkendt, miljøvenlig og bæredygtig produktion
Fordelen ved palmeolie er dens høje indhold af antioxidanter, der sammen med indholdet af mættet fedt sikrer en stabil olie, som er mindre tilbøjelig til at harskne. Dette betyder, at produkter med palmeolie kan holde sig sunde frem til sidste salgsdato et par år efter produktion. Pharma Nord anvender uhærdet palmeolie, der ikke indeholder transfedt.

Olien er produceret efter Verdensnaturfonden WWF's retningslinier og palmerne dyrkes på godkendt landbrugsjord, med beskyttelse af natur og miljø, og der tages hensyn til eventuelle urfolk, så deres levevis ikke forstyrres.