Denmark | Select other Country

Gratis levering

Pharma Nords Q10 anvendt i Q-symbio
 

Det var Pharma Nords Q10-kapsler, der blev anvendt i den nyligt meget omtalte videnskabelige undersøgelse, kaldet Q-symbio, som har trukket overskrifter i nyhedsmedier verden over. Omtalen skyldes en opsigtsvækkende præsentation leveret af professor Sven Aage Mortensen fra Rigshospitalet i København og hans kolleger i EU og Asien på en kongres for hjertelæger i Lissabon, Portugal, 23-28 Maj 2013.

420 patienter fra ni forskellige lande detog i Q-symbio-studiet, der undersøgte en gruppe mennesker med lave niveauer af Q10.

    Pharma Nords Q10 opløst i vegetabilsk olie
Det aktive behandling bestod af en blød gelatinekapsel med 100 mg Q10 (Myoqinon / Bio-Qinon) tre gange om dagen i to år. Undersøgelsen ønskede at vise, hvor godt de, der fik Q10 klarede sig i forhold til dem, der måtte undvære.

Sidste år oplevede vi et andet studie med raske ældre i den såkaldte KiSel-10 undersøgelse, hvor Dr. Urban Alehagen og hans team brugte det samme Q10-præparat fra Pharma Nord sammen med selen-produktet SelenoPrecise Depot - og med lignende resultater.

Hvorfor Q10 fra Pharma Nord?
Forskere foretrækker Pharma Nords Q10, fordi det har dokumentation fra mere end 90 videnskabelige undersøgelser, og er i stand til at dokumentere en høj biotilgængelighed og sikkerhed. Det fremstilles under farmaceutisk kontrol og er det officielle referenceprodukt for ICQA (Den internationale coenzym Q10 Sammenslutning).

Pharma Nord har Q10 som lægemiddel.