Denmark | Select other Country

Gratis levering

Sådan holder du dig slank - hele året
Drømmer du om at få figuren tilbage? Så husk, at det er dig selv der skal skabe resultatet. Der findes ikke nogen mirakel-kur, men hvis du virkelig har besluttet dig for at gøre en indsats, så findes der en række ting, som kan gøre kuren nemmere.

1. Spis mindre. Dermed nedsætter du dit daglige kalorieindtag, så kroppen skal begynde at bruge sit energilager af kulhydrater og fedt.

2. Spis flere, men mindre måltider. På den måde vil du blive mindre tilbøjelig til at overspise og få mindre lyst til søde sager. Du får et jævnt, højt hvilestofskifte og en bedre forbrænding.

3. Skær ned på fedt og spis mere protein, fuldkornsprodukter og grøntsager. Fedt tilfører kroppen langt flere kalorier end tilsvarende mængde kulhydrater. Proteinet mætter bedst.

4. Spis flere kostfibre. De giver fylde i maven uden at have en ernæringsmæssig værdi, da de ikke kan optages i kroppen. Missionen er at øge mæthedsfornemmelsen.

5. Drop de tomme kalorier. Når du har lyst til kager og slik, så erstat dem med frugt, gulerødder eller andre sunde snacks.

6. Få mere motion. Du skal have et højere energiforbrug i forhold til energiindtaget. Det kan du gøre ved at bevæge dig mere, så kroppen kan øge sin forbrænding. Så ud på en daglig gå- eller løbetur, brug trapperne og gør havearbejdet til en del af din motionsplan.

7. Hold blodsukkeret under kontrol. Dit blodsukker påvirkes af dine kost- og motionsvaner, og du kan selv gøre noget for at holde blodsukkeret på en normalt niveau. ChromoPrecise er det eneste, effektive chromgær-produkt i Danmark til vedligeholdelse af et normalt blodsukker-niveau.

Blodsukker kontrol
Blodsukker er betegnelsen for den mængde sukker, der er i blodet. Når man indtager et måltid vil blodsukkeret ofte ligge i nærheden af 7 mmol/l, og når man er sulten vil det ligge omkring 3 mmol/l. Sådan er et normalt blodsukker-niveau. Det er altså naturligt, at der sker en stigning af blodsukkeret efter et måltid. Fordøjelsen laver kulhydraterne i vores mad om til sukkerstoffet glukose, som blodet derefter fragter rundt i kroppen. Stoffet insulin sørger for, at glukose kan fragtes ind i alle kroppens celler, hvor det bliver til brændstof for vores energiproduktion.
Stoffet Chrom indgår i denne proces og kan være med til at holde dit blodsukker på et normalt niveau. ChromoPrecise har gennemgået en vurdering i EU´s kommision for fødevaresikkerhed, EFSA. Her vurderes ChromoPrecise til at være en meget sikker chromkilde med en optagelighed, der er op til 10 gange højere end andre chromforbindelser som f.eks. Chrompicolinat eller Chromklorid.

Læs mere om Bio-Chrom her