Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Job hos Pharma Nord

  Stående medarbejderne der kigger op
  Pharma Nord er en af Europas største producenter af forebyggende kosttilskud og lægemidler. Med mere end 40 aktive salgsmarkeder rundt om i verden kan vi tilbyde jobs indenfor mange forskellige områder.

  Herunder kan du læse mere om de områder, hvor vi beskæftiger medarbejdere med forskellig ekspertise.
   

   

  Produktion

  Pharma Nords produktanlæg i Vojens er en lægemiddelgodkendt virksomhed, som producerer og pakker, tablet- og kapselpræparater. Vores medarbejdere arbejder efter GMP, som betyder Good Manufacturing Practice og er en international certificeringsstandard, der skal sikre en forsvarlig fremstilling af medicin.
   

  Medarbejder fra produktionen i Vojens

  Laboratorie- og kvalitetskontrol

  Som lægemiddelproducent er laboratoriet hjertet i vores kvalitetssikring. Her foretages analyser af råvarer og færdigvarer, og der bistås i udviklingen af nye præparater. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med kvalitetsafdelingen, som står for frigivelse af Pharma Nords produkter og samtidigt sikrer, at kvaliteten på råvarerne altid er optimal – en ekstra sikkerhed for forbrugeren.
   

  Blisterpakker med gule tabletter der ligger på et kontrolskema

  Registrering og forskning

  Registrering af lægemidler er blandt de opgaver, som varetages af Pharma Nords registreringsafdeling. Det sker i samarbejde med virksomhedens forskningsafdeling, som ligger i Vejle. Her styres Pharma Nords videnskabelige forskning baseret på egne præparater, hvilket er en unik ting i branchen. Pharma Nord har på denne vis været med til at flytte opfattelsen af produkter som coenzym Q10, selen, glucosamin m.m. ved at fremlægge dokumentation for produkternes virkning.
   

  Logistik

  Med 25 datterselskaber og mere end 40 markeder, som alle får præparater produceret i Vojens, ligger der et stort logistisk arbejde med at få produktions- og transportplanlægningen i faste rammer.
   

  Medarbejder fra produktionen i Vojens arbejder ved transportbånd

  Tablet- og råvareproduktion

  Pharma Nord er i gang med at skabe egne råvarer, hvor høj optagelighed, sikkerhed og virkning er i centrum. Vi tror på, at forbrugere i langt højere grad vil have produkter, som kan dokumentere virkning, og som er produceret i Danmark. Det giver en høj grad af sikkerhed.


  Salg og marketing

  Fra Pharma Nords administration i Vejle varetages den overordnede salgs- og marketingstrategi. Her planlægges nye kampagner i Danmark samt i udlandet i samarbejde med vores udenlandske datterselskaber. Pharma Nord har succes som eksportvirksomhed og er med til at forbedre Danmarks handelsbalance.
   

  Hænder der skriver på et tastatur

  IT og web

  Vedligeholdelse og udvikling af  virksomhedens IT foregår i Vejle. Her styres kommunikations-forbindelserne til datterselskaberne og udvikling af nye styringsprogrammer. Vores WEB-afdeling skal give forbrugerne bedre adgang til Pharma Nords store vidensbank.
   

  Administration og regnskab

  Den daglige kundekontakt foregår fra Vejle, hvor også firmaets økonomistyring er placeret. Med eksport til mere end 40 lande skal økonomiafdelingen have grundigt indblik i  told- og momsregler samt hjælpe datterselskaberne i økonomiske spørgsmål.

  Uopfordrede ansøgninger

  Uopfordrede ansøgninger modtages gerne fremsendt pr. brev til:

  Pharma Nord ApS
  Sadelmagervej 30
  DK-7100 Vejle

  Mærk kuverten "Ansøgning"