Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Pharmacovigilance & Regulatory Assistant med interesse for faglitteratur

  Vi søger en medarbejder til pharmacovigilance- og regulatorisk afdeling på fabrikken i Vojens. Der er tale om et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.


  Afdelingen arbejder hovedsageligt med regulatoriske forhold såvel som sikkerhedsovervågning af vores lægemidler som forhandles globalt.

  Om stillingen
  Som medarbejder i afdelingen får du en central rolle i det daglige arbejde med at opretholde compliance af vores system for lægemiddelovervågning.
  Endvidere vil du blive tovholder for vores firmabibliotek, herunder søgning og screening af litteratur samt udvælgelse af relevante artikler til det videre sikkerhedsarbejde for vores lægemidler.

  Dine opgaver omfatter bl.a. følgende:

  • Administration af vores firmabibliotek.
  • Strukturering af vores forskningsbibliotek.
  • Litteratursøgning, screening og evaluering af relevante faglitterære artikler.
  • Arkivering af udarbejdet dokumentation.
  • Vedligehold af pharmacovigilance kvalitetsstyringssystem.
  • Holde dig opdateret inden for lægemiddel- og fødevarelovgivning
  • Oprettelse og vedligeholdese af sikkerhedsvurderinger.
  • Pharmacovigilance og regulatoriske ad hoc opgaver.


  Arbejdssted: Pharma Nord ApS, Tinglykke 4-6, 6500 Vojens.

  Kvalifikationer
  Vi er åbne for forskellige profiler, men vi forestiller os, at du kan redegøre for din egnethed til stillingen enten igennem brancher såsom farmaceutisk erfaring, medicinalindustrien, biblioteksvidenskab eller anden relevant erfaring eller uddannelse.

  Det vigtigste er, at du:

  • Evner og har interesse for at læse og tolke lovgivning indenfor pharmacovigilance og/eller andre regulatoriske forhold.
  • Er bekendt med litteratursøgning, gerne en baggrund indenfor informatik.
  • Er struktureret og detaljeorienteret.
  • Er god til at bevare overblikket over en større mængde data.


  Hvem er vi?
  Hos Pharma Nord har vi skabt et miljø hvor der er højt til loftet, omgangstonen er venskabelig og uformel, omgivet af vores nye og åbne kontormiljø.
  Vores gode og tværfaglige samarbejde blandt dedikerede kolleger bærer præg af, at vi alle tager ansvar, hjælper hinanden i en dynamisk og travl hverdag.

  Vi vægter både din professionelle og personlige udvikling højt og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

  Vi tilbyder en attraktiv sundheds- og frokostordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid.

  Ansøgning og kontaktoplysninger
  Matcher din kvalifikationer ovennævnte, og har du mod på denne udfordring, så send en ansøgning samt dit CV på mail til jobs@pharmanord.com senest den den 4. december. Husk at skrive ”Pharmacovigilance & Regulatorisk Assistent” i emnefeltet.
  Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PA to CFO & Factory Director Tanja Stengaard på tlf. 75 85 74 00.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.