Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Handelsbetingelser for Pharma Nords PointShop.

   

  Fragt & levering - Altid gratis

  Pharma Nord leverer alle ordrer fra dag til dag på hverdage og lørdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 12.00.
  Du betaler ikke gebyrer til ekspedition eller betalingsgebyrer.
  Vi leverer altid din bestilling fragtfrit

  Bestilling - Point

  Du kan bestille et gratis produkt, når du har opsparet point og indsat dem på din profil. Det er muligt at opspare point ved at bruge den point-kode, der findes i æsken, når du køber et Pharma Nord produkt. Bemærk at der ikke findes point-koder i lægemidler, herunder stærke mineraler og vitaminer, samt i Evelle.

  Læs mere om hvordan du optjener dine point her

  Har du spørgmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 85 74 00 mellem kl. 09:00 og 17:00 på hverdage, samt mellem 09:00 og 16:00 på fredage.

  Betaling

  I pointshoppen kan der kun betales med opsparede point, hvilket ikke kan kombineres med køb i vores Webshop.

  Returret

  Det er ikke muligt at returnere gratis produkter fra Point Shoppen.

  Persondatapolitik

  Når du handler i Pharma Nords Point Shop, skal du oprette en gratis konto og derigennem oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre og sende produkterne til dig.
  Alle oplysninger, som registreres, bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Det vil sige, at dine personoplysninger IKKE vil blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

  Vilkår og forbehold

  PointShoppen er forbeholdt privatkunder, der optjener point som led i husstandens forbrug af kosttilskud. Vi forbeholder os ret til at afvise pointshop-ordrer i tilfælde af mistanke om misbrug og vil i så fald kontakte kunden.

  Vi forbeholder os retten til at sætte en max. begrænsning for registreringer af koder inden for en periode. Dette er for at undgå misbrug af koder.