Denmark | Select other Country

Gratis levering

Få svar på Pharma Nords
efteruddannelse for behandlerePharma Nord Academy inviterer komplementære behandlere på efteruddannelse indenfor ernæring og kosttilskud. Der er tale om et egentligt uddannelsesforløb, som slutter med certificering. Uddannelsen løber over 8-9 måneder og foregår på DSB’s fantastiske kursusejendom på Knudshoved ved Nyborg.


Kompetent undervisning

Uddannelsen varetages af nogle af de i øjeblikket bedste formidlere indenfor det nutraceutiske speciale. Se mere om underviserne ved at klikke på linket i menuen til højre.


Undervisning i weekenden

Modulerne i undervisningen foregår primært i weekenden. Fire af de fem internater starter lørdag morgen og slutter med frokost søndag, og det femte internat starter søndag morgen på Knudshoved og slutter mandag eftermiddag, hvor kursisterne skal på fabriksbesøg i Vojens.
Uddannelsen er normeret til 45 timer.
 

Tid til fordybelse

På en fredet tange ved DSB’s gamle færgeleje i Nyborg ligger kursusejendommen ”Kursusstation Knudshoved”. Der er vand til alle sider, og de gamle stationsbygninger er indrettet til topmoderne kursuscenter.
Her er masser af plads og tid, og der vil derfor være god rum og tid til fordybelse og refleksion på modulerne, så det nye stof kan bundfælle sig. Om lørdagen ligger undervisningen fra kl. 10 – ca. 16. Herefter vil der være tid til at udforske tangen, trække i badetøjet, løbe en tur eller bare sidde i et stille hjørne og være. Efter middagen vil der ligeledes være mulighed for socialt fællesskab eller fordybelse.


Alt er inklusiv

I kursusprisen er inkluderet al undervisning, alle undervisningsmaterialer, fuld forplejning, overnatning i nyrenoveret enkeltværelse med bad samt på sidste modul: certificering og festmiddag.
 

Mål for uddannelsen

• At behandleren oplever et løft i faglig kompetence efter endt uddannelse.
• At behandleren kender til nødvendigheden af de essentielle næringsstoffer i de forskellige livsfaser.
• At behandleren opnår rutine i at vurdere behovet for kosttilskud i behandlingen.
• At behandleren efter endt uddannelse kan rådgive, vejlede og behandle klienten omkring kost og kosttilskud på et grundlag, der hviler på forskning, evidens og empiri.
• At behandleren får kendskab til, hvordan forskningsresultater kan hjælpe i behandling af klienten.
• At behandleren får rutine i at skelne forskning fra markedsføring.
• At behandleren opnår kompetence i at vejlede, rådgive og behandle på et højere niveau efter endt uddannelse.

Behandleren har på sidste modul mulighed for certificering ved endt uddannelse.
 
 
Det siger deltagerne
Et uddannelsesforløb af høj kvalitet.
- Lena Andersen-Pedersen, Zoneterapiklinikken Krop og Ånd, Næstved
Meget professionel uddannelse med højt informationsniveau fra kompetente undervisere.
- Vibeke Frølich, Klinik for Helhedsterapi, Nykøbing F
Kvalitet og faglighed på højt niveau. Seriøs og dybdegående efteruddannelse. Fantastiske undervisere. Super lækkert kursussted.
- Claus Olsen, Dig i Centrum, Roskilde