Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Den nutraceutiske efteruddannelse  Pharma Nord Academy inviterer komplementære behandlere på efteruddannelse indenfor ernæring og kosttilskud.

  Der er tale om et uddannelsesforløb, som slutter med certificering. Uddannelsen løber over ca. otte måneder med mulighed for opstart i januar eller september. Internatet foregår på DSB’s fantastiske kursuscenter ved Knudshoved i Nyborg.

  Kompetent undervisning

  Uddannelsen varetages af nogle af de bedste formidlere indenfor deres nutraceutiske specialer. Læs mere under punktet 'Om underviserne'.

  Undervisning i weekenden

  Undervisningsmodulerne foregår primært i weekenden. Fire af de fem ophold starter lørdag morgen og slutter med frokost søndag. Det femte ophold starter søndag morgen på Knudshoved og slutter mandag eftermiddag efter et fabriksbesøg i Vojens.
  Uddannelsen er RAB-godkendt til 47 timer

  Tid til fordybelse

  På en fredet tange ved DSB’s gamle færgeleje i Nyborg ligger kursusejendommen ”Kursusstation Knudshoved”. Der er vand til alle sider, og de gamle stationsbygninger er indrettet til et moderne kursuscenter. Her vil der blive plads til fordybelse og refleksion på modulerne, så det nye stof kan bundfælde sig. Om lørdagen ligger undervisningen fra kl. 10 – ca. 16. Herefter vil der være tid til at udforske tangen, trække i badetøjet, løbe en tur eller sidde i et stille hjørne og bare være. Efter middagen vil der ligeledes være mulighed for at udvide netværket, socialt fællesskab eller fordybelse. Søndag ligger undervisningen kl. 09.30 -12.00 med undtagelse af den første weekend, hvor vi starter kl. 09.00.

  Alt er inklusiv

  I kursusprisen er inkluderet al undervisning, alle undervisningsmaterialer, fuld forplejning, overnatning i enkeltværelse samt på sidste modul: certificering og festmiddag.

  Mål for uddannelsen
   

  • At behandleren oplever et løft i faglig kompetence efter endt uddannelse.
  • At behandleren kender til nødvendigheden af de essentielle næringsstoffer i de forskellige livsfaser.
  • At behandleren opnår rutine i at vurdere behovet for kosttilskud i behandlingen.
  • At behandleren efter endt uddannelse kan rådgive, vejlede og behandle klienten omkring kost og kosttilskud på et grundlag, der hviler på forskning, evidens og empiri.
  • At behandleren får kendskab til, hvordan forskningsresultater kan hjælpe i behandling af klienten.
  • At behandleren får rutine i at skelne forskning fra markedsføring.
  • At behandleren opnår kompetence i at vejlede, rådgive og behandle på et højere niveau efter endt uddannelse.

  Der udstedes certificering ved endt uddannelse.
  Det siger deltagerne
  En bred uddannelse med kompetente og ’lækker-nørdede’ undervisere, der formår at give kompliceret viden videre på en let fordøjelig måde.
  - Malene Barbette Lublin, Zoneterapeut og Helsevejleder i Helsam, Nykøbing F
  Meget kompetente undervisere. Masser af anvendelig viden. Lækre og behagelige ophold med dejlig forplejning. Altid en glad stemning. Har været vildt glad for det.
  - Jeanette Clément, Frederikssund
  Super brugbart for min behandling på klinikken. Giver lidt ekstra i værktøjskassen.
  - Jesper Dahl, JD Behandling, Solrød Strand
  Fantastisk berigende og meget spændende moduler. Det var godt at få genopfrisket viden og blive opdateret med ny. Kan varmt anbefale at tage kurset. Der bliver desuden sørget godt for os.
  - Berith Zenia Fagergaard, Biopat og zoneterapeut, Rødovre