Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Supply Chain & Sourcing Assistant

  Har du lyst til at videreudvikle dit talent inden for demand planning og indkøb hos en af Europas førende lægemiddel- og kosttilskudsvirksomheder?
   

  Til vores Supply Chain afdeling i Vojens søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Supply Chain & Sourcing Assistant, der bl.a. skal være med til at source udvalgte materialer til vores produktion samt udarbejde datadrevne behovsanalyser.

  Om stillingen
  Pharma Nords Supply Chain afdeling består af et erfarent team, der arbejder med alt fra spedition og produktionsplanlægning til forecasting, behovsanalyser og indkøb. Afdelingen har således en bred berørningsflade med resten af Pharma Nord organisationen og spiller en central rolle i Pharma Nords forretning.

  Igennem grundigt gennemarbejdede behovsanalyser, forecasts og løbende kontakt med leverandører skal du være med til at sikre og optimere Pharma Nords Supply Chain.

  Dine opgaver kommer derfor til at være:

  • Source udvalgte materialer til produktionen, baseret på behovsanalyser.
  • Udarbejde månedlige datadrevne behovsanalyser af produktionsmaterialer.
  • Håndtere kortperiodiske behovsforespørgsler og problemløsning.
  • Analysere, styrke og udvikle eksisterende behovsprocesser og værktøjer.
  • Udvikle datadrevne rapporter til forbedring af interne beslutningsprocesser.
  • Udvikle og rapportere relevante nøgletal for leverandører.
  • Hjælpe til med ad hoc opgaver indenfor området.


  Arbejdssted: Pharma Nord Aps, Tinglykke 4-6, DK-6500 Vojens. Vi foretrækker, at din transporttid til kontoret er på maksimalt 45 minutter.

  Kvalifikationer
  Du har erfaring med indkøb og logistik, og du har et ønske om at udvikle dig yderligere på dette område. Du arbejder analytisk, er god til tal og til at behandle større datamængder, men du bevæger dig gerne væk fra skærmen for at undersøge nærmere.
  Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien, herunder også erfaring med GMP. Gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk er en forudsætning.

  Som person er du udadvendt og formår at interagere med alle relevante kollegaer uanset niveau i organisationen. Du er løsningsorienteret og giver ikke op, selvom du møder udfordringer indimellem.

  Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedsforsikring.


  Ansøgning og kontaktoplysninger
  Ansøgning og CV sendes til jobs@pharmanord.com senest den 11. september. Husk at skrive ”Supply Chain” i emnefeltet.
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager Claus Hansen på tlf. 7585 7400.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.