Denmark | Select other Country

Gratis levering

VVS'er

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords tekniske afdeling i Vojens har travlt og søger en ny medarbejder, der skal hjælpe med diverse vedligeholdelsesopgaver ifm. fabrikkens varme- og ventilationsanlæg.

Om stillingen
Den tekniske afdeling er med til at sikre løbende vedligehold og reparation af alle produktions- og forsyningsanlæg på fabrikken således, at de yder optimalt, og at der holdes kontinuerlig drift i vores produktion af kosttilskud og lægemidler.

Den nye medarbejder kommer til at referere til vores Maintenance Manager.
I samarbejde med vores VVS-ansvarlige vil den nye medarbejder være med til at etablere nye produktionsafdelinger, og eftersom vi producerer efter lægemiddelstandard også sørge for, at gældende parametre bliver overholdt.

Arbejdsopgaverne vil være koncentreret omkring:

  • Vedligeholdelse og drift af grundvandskøl, gasfyr og kompressor.
  • Træk af forsyningslinjer samt efterfølgende funtionstest og dokumentation.
  • Rørføring og installation af rentvandsanlæg, grundvandskøl, gasfyr og kompressor.
  • Øvrigt ad-hoc arbejde i afdelingen.


Kvalifikationer
Du har en håndværksmæssig baggrund eller erfaring inden for VVS – dog ikke et krav. Det afgørende er, at du interesserer dig for at lære nyt og ønsker at videreudvikle dig fagligt.
Du er kvalitetsbevidst, kan lide at fordybe dig i detaljerne, og du har en høj, faglig stolthed.

Som person er du selvmotiveret og løsningsorienteret med lyst til at gribe de mange forskellige udfordringer, der kan være i en virksomheds drift. Det er en fordel, hvis du har kendskab til VVS-montage og tidligere har arbejdet med opgaver omkring ventilationsmontering.

Vi tilbyder

  • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
  • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
  • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
  • Sundhedsforsikring.


Ansøgning og kontaktoplysninger
Ansøgning og CV sendes per brev senest den 26. april til Pharma Nords hovedkontor: Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Mærk ansøgningen ”VVS’er”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Leo Zingenberg på telefon 75 85 74 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.