Kurven er tom

Gratis levering

VI SENDER ALTID DINE VARER FRAGTFRIT

Her finder du handelsbetingelserne for køb hos Pharma Nord. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine lovmæssige rettigheder, samt de særlige betingelser vi tilbyder dig som kunde.
 

FRAGT & LEVERING

BESTILLING

BETALING

RETURRET

REKLAMATION

PERSONDATAPOLITIK

COOKIES

LOGSTATISTIK
 

FRAGT & LEVERING – Altid gratis

Pharma Nord leverer alle ordrer fra dag til dag på hverdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 12.00.

Hos Pharma Nord betaler du ikke gebyrer til ekspedition eller betalings gebyrer.

Vi leverer altid fragtfrit med Post Danmark som leverer pakken direkte hjem til dig eller på ønsket afhentnings sted. Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme når Posten er der, skal du selv afhente pakken på posthuset.
 

BESTILLING

https://www.pharmanord.dk/webshop kan du bestille alle varer som vises på vores hjemmeside. Har du spørgmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 85 74 00 mandag-torsdag mellem kl. 9:00 og 17:00 og fredag mellem kl. 9:00 og 16:00, eller du kan sende en besked her.

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser. Handler du udenfor Danmark, fra Færørene eller Grønland, henviser vi til vores internationale webshop.
 

BETALING

På pharmanord.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard

Der tages IKKE gebyr ved betaling.

Når der betales med betalingkort er du sikret mod misbrug. Vores webshop benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er du godt sikret, så du roligt kan handle på nettet. De data, du sender i forbindelse med et køb med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Pharma Nord eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Pharma Nord. Pharma Nord kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
 

RETURRET

Du kan få pengene tilbage på varer købt gennem Pharma Nords webbutik, hvis du indenfor 14 dage fra leveringstidpunktet meddeler, at du ønsker, at returnere dem og umiddelbart herefter sender varerne tilbage.

Vi betaler for omkostningerne i forbindelse med returnering af varerne, hvis returneringen skyldes vores fejl. Ellers betaler du selv for forsendelsesomkostningerne ved returnering. Du betaler også selv for returneringen, hvis f.eks. varen aldrig afhentes eller nægtes modtaget.

Hvis du modtager et beskadiget, defekt eller forkert produkt, ombytter vi det uden omkostninger for dig. Vi kan ikke acceptere returvarer i flg. tilfælde:

  • Varer der returneres senere end 14 dage efter levering
  • Varer der har været åbnet så emballagen er beskadiget
  • Varer der ikke er i salgbar stand f.eks. fordi den er åbnet eller delvist brugt
  • Der gælder i øvrigt købelovens mangelregler og almindelige betingelser, herunder 2 års reklamationsret.


Der er ikke fortrydelsesret på lægemidler/håndkøbsmedicin købt via Pharmanord.dk.

 

REKLAMATION

Vil du reklamere over en vare, som du har købt hos os, skal du altid klage direkte til os.
Du kan kontakte kundeservice på tlf. (+45) 75 85 74 00
Vi har telefonen åben mandag-torsdag 8-17 og fredag 8-16.

Oplysning om klagemuligheder
Har vi afvist en reklamation over en vare, som du har købt hos os, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

 

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler hos Pharma Nord, skal du ved bestilling som et minimum oplyse, navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre. Alle oplysninger som registreres bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Det vil sige, at dine personoplysninger IKKE vil blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 

COOKIES

Hos Pharma Nord anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og samtidigt gøre besøget så nemt for dig som muligt.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af din browser.
 

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på pharmanord.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere pharmanord.dk.

Kundeservice

Telefonerne er åbne
man-tors 8-17 og fre 8-16 
på tlf. (+45) 7585 7400





 Pharma Nord ApS - Sadelmagervej 30-32 - 7100 Vejle - Danmark