Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Bivirkninger


  Uovertruffen kvalitet
  En af grundpillerne i Pharma Nords filosofi er, at alle produkter skal have den bedst mulige optagelighed og fysiologiske effekt. Dette betyder, at råvarer og produktionsmetoder til stadighed udvælges og tilpasses for at skabe produkter af den højeste kvalitet. Resultatet er produkter, der konsekvent placerer sig som førende på markedet i uafhængige tests og videnskabelige undersøgelser. Blandt andet placerede en omfattende britisk undersøgelse Pharma Nords Bio-Biloba som det bedste blandt 18 testede præparater.

  Pharma Nords patenterede organiske selengær, SelenoPrecise® har en dokumenteret optagelighed på 89%, hvilket er den hidtil højeste.
  Pharma Nords Q10-produkt er internationalt referenceprodukt for den internationale Coenzym Q10 Association, hvilket er udtryk for at det opfylder strenge krav med hensyn til optagelighed og dokumentation.

   

  Bivirkninger
  En bivirkning er en uønsket virkning af et lægemiddel eller et naturmedicinsk præparat. Disse typer af præparater indeholder altid en indlægsseddel.
  Kosttilskud hører under Fødevarestyrelsen, da de lovgivningsmæssigt er det samme som mad og derfor ikke må tilskrives medicinske virkninger. Derfor tilskrives de heller ikke bivirkninger og indeholder ikke indlægssedler. Alligevel kan de somme tider have uønskede virkninger.

  Hvis du oplever symptomer, som du ikke forventer eller symptomer som ikke er nævnt i indlægssedlen eller i anden medfølgende information om produktet, bør du kontakte din læge. Vigtigt: Hvis du oplever en alvorlig bivirkning, anbefales du straks at kontakte din egen læge eller en skadestue.

  Din læge kan vurdere om en bivirkning kræver at din behandling skal ændres. Lægen kan også anbefale, at du stopper med at bruge et produkt. Din læge kan indberette bivirkninger og relevante oplysninger fra din sygejournal som kan hjælpe lægemiddelmyndighederne i deres vurdering.

  Det er også muligt at indberette bivirkninger via et apotek, eller direkte til Lægemiddelstyrelsen fra deres hjemmeside. Du kan indberette bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen her.

  Har du spørgsmål angående bivirkninger, herunder uønskede virkninger af kosttilskud og kosmetiske produkter, er du velkommen til at kontakte Pharma Nord. Ønsker du at indrapportere uønskede virkninger ved kosttilskud, kan du klikke her