Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder indenfor produkter med essentielle næringsstoffer. Vi udvikler, producerer og markedsfører kosttilskud og lægemidler med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation. 

  Pharma Nords fabrik i Vojens

  Produkterne afprøves aktivt i videnskabelig forskning, og til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter, heriblandt de opsigtsvækkende studier Q-Symbio og KiSel-10, som viser, hvor effektivt man kan behandle og forebygge med coenzym Q10 og selen.

  Pharma Nords forskningsdatabase indeholder mere end 9.000 videnskabelige studier - herunder alle de studier, der er udført med Pharma Nords egne præparater. Denne database er grundstenen i hele vores produktudvikling.

  Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.

  Pharma Nord er et privatejet anpartsselskab.
   

  Dansk kvalitet

  Pharma Nord har valgt at imødegå den stigende efterspørgsel ved at udbygge de danske produktionsfaciliteter i Vojens fremfor at producere i udlandet. En af årsagerne er, at den restriktive danske lovgivning på dette område er højt respekteret i udlandet.

  Ikke alle ved, at når der står "Fremstillet i Danmark" på et præparat, kan det i nogle tilfælde og ganske lovligt indebære, at en virksomhed har købt tabletterne eller kapslerne i Kina eller Indien og blot pakket dem i Danmark.
  Pharma Nord står inde for, at alle vores tabletter og kapsler fremstilles, testes og pakkes i Danmark (i ganske få undtagelser i et andet EU-land), fordi 40 års erfaring har lært os, at dette er den bedste måde at sikre ensartet høj kvalitet på.

  Pharma Nords produktionsvirksomhed og lager ligger i Vojens, blot 50 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Her udvider vi jævnligt. Derved sikrer vi produktionskapaciteten og gør en fortsat ekspansion mulig.

  Gylden morter

   

  Et stærkt brand

  Pharma Nords produkter er i mange lande blevet et kendt brand. Det markante design med velkendte kendetegn som den gyldne morter med "kighul" til produkterne, de sølvrandede æsker og Bio-produktnavnene er for både forbrugere, forhandlere og sundhedspersonel blevet synonym med grundig forskning, høj optagelighed og sikkerhed. Det har gjort Pharma Nords præparater levedygtige på et marked, som ofte er præget af modetendenser. 
   

  Nutraceutisk industri

  Pharma Nord tog sammen med flere medspillere i branchen initiativ til oprettelsen af Nutraceutisk Industri (NI), en sammenslutning af virksomheder, der er toneangivende indenfor fremstillingen af nutraceutiske præparater. NI bygger bro mellem de to skarpt adskilte sektorer for henholdsvis medicin og fødevarer ved at indgå i en konstruktiv dialog med myndigheder, eksperter og forbrugerorganisationer om forhold, der vedrører branchens udvikling og image. Sven Moesgaard, Pharma Nords tekniske direktør, var Nutraceutisk Industris første formand og sidder stadig i bestyrelsen.

  frugt og grønt
   

  Pharma Nords historie

  Pharma Nord blev grundlagt i 1981 af den nuværende ejer, Eli Wallin og Sven Moesgaard. De etablerede import af et selen-produkt fra England. Præparatet blev dog relativt hurtigt videreudviklet og endte som produktet Bio-Selen+Zink®, som fortsat udgør et af de bærende elementer i sortimentet. Grundtanken bag Pharma Nord er at kompensere for manglerne ved moderne kostvaner ved hjælp af specielt udviklede kosttilskud med høj biologisk optagelighed og dokumenteret virkning. Bio-Selen+Zink samlede denne hensigtserklæring i ét produkt og lagde grunden til de første datterselskaber, som blev etableret i Sverige, England og Finland.

  Gennem årene har Pharma Nord gentagne gange markeret sig som en innovativ og fremsynet aktør på det nutraceutiske marked. Som det første firma i Europa lancerede Pharma Nord coenzym Q10 på det europæiske marked. Produktet Bio-Qinon Q10 blev introduceret i 1990 og er i dag et af de ledende produkter på verdensmarkedet. Dette er blot et ud af mange eksempler på, at Pharma Nord har været i front for at omsætte ny viden til nye produkter. I dag forhandles Pharma Nords præparater i over 45 lande.

   

  Vi anvender kun én standard - den højeste

  Pharma Nord er en atypisk virksomhed for branchen ved det, at samtlige produkter – også kosttilskud – ikke alene produceres under den gældende GMP-ordning (Good Manufacturing Practice) men faktisk under samme forhold som i lægemiddelproduktion. Dette har en række fordele for os som virksomhed men også for vores kunder. De nyder godt af de kontrolmekanismer, der er indbygget i lægemiddelproduktion, når det gælder ensartethed, sikkerhed og virkning. For Pharma Nords vedkommende medfører det, at læger, forskere og andre fagprofessionelle har tillid til vores præparater og vælger at anvende mange af dem i videnskabelige undersøgelser. Det betyder samtidigt, at det samme præparat kan findes i en række lande både som kosttilskud og som lægemiddel, dog ikke nødvendigvis med det samme navn.
  Blisterpiller
   

  Anerkendelser og priser

  Kombinationen af dokumenterede produkter og salg igennem faghandelsbutikker og apoteker har sikret Pharma Nord betydelig succes og anerkendelse verden over. I løbet af årene har Pharma Nord modtaget en lang række hæderspriser fra branche- og forhandlerorganisationer på de forskellige markeder.

  Miljøpolitik

  Et udvalg af priser givet til Pharma Nord i Europa

  Forskellige priser og diplomer

  Pharma Nords beslutning om at producere lægemidler og kosttilskud efter samme høje lægemiddel-standard og så vidt muligt dokumentere præparaternes effekt via videnskabelige undersøgelser har været en succes og har høstet anerkendelse verden over. I årenes løb har Pharma Nord modtaget en række hæderspriser fra både industrielle og kommercielle organisationer.
   

  • Pro Senioren Award 2023: Pharma Nord Ungarn
  • Omega 7 Pharma Nord: Best Product 2023, Belgien
  • SleepFriendly Excellence Award 2023: Pharma Nord Ungarn
  • Bio-Gluco Control: Best Vitamin and Mineral Supplement 2018, England
  • Bio-Quinone Q10: Årets helt for sig selv 2018, Danmark
  • Bio-SelenoPrecise: Årets mineral 2018, Danmark
  • SelenoQ10: Året Hjerteprodukt 2017, Sverige
  • Bio-Melatonine Complex: Best product 2016, Belgien
  • Omega 7 Pharma Nord: Best Supplement consumer award 2015, England
  • Bio-Quinone Active Q10: Natural Healthcare Community Award 2015, England
  • Bio-Chromium: Best product 2015, Belgien
  • Tancare: Best Supplement Beauty Award 2015. Irland
  • Bio-Quinon GOLD: Product of the year 2014, Finland
  • Supplier of the Year 2014: Pharma Nord Finland
  • Bio-Chromium: Best supplement 2014, England
  • Supplier of the year 2014: Pharma Nord Finland
  • Distinguished Activity Award 2014: Pharma Nord Ungarn
  • Bio-Fish Oil: Favourite supplement, 2013 U.K.
  • Supplier of the Year 2012: Pharma Nord Holland
  • Bio-C.L.A.+Green Tea:  Best Slimming Product 2012, Polen
  • Slim Duo: Product of the year 2011, Portugal
  • BioActive Q10: Gold Award, Polen, 2011
  • Bio-C.L.A.+Green Tea:  Best Slimming Product 2011, Polen
  • Bio-Glucosamine Forte: Best Glucosamine 2011, Holland
  • Bio-C.L.A.+Green Tea:  Best Slimming Product 2010, Polen
  • BioActive Q10: Best New Product 2010
  • Primmuno: Most Innovative Product 2009, Belgien
  • Best Release 2009: Pharma Nord Holland
  • Oeuvre Award (Lifetime Achievement Award): 2007, Holland