Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Dimethicone | Fugtgivende hudbeskyttelse


  Dimethicone er en silicone-ingrediens der bruges udvortes i hudplejeprodukter. Dimethicone giver en rigtig god hudfølelse og virker beskyttende på huden.

  Dimethicone er en silicone-ingrediens, der anvendes udvortes i hudplejeprodukter. Stoffet er populært sagt silicium dioxid, som er gjort flydende.

  Dimethicone virker beskyttende på huden og giver en rigtig god hudfølelse. Det hjælper med midlertidigt at udglatte fine linjer og rynker, fungerer som blødgørende middel og har også nogle okklusive egenskaber, hvilket vil sige, at det forhindrer vandtab ved at skabe et barrierelag på huden.

  Den almindelige vurdering af siliconestoffer er, at de er biologisk neutrale. Selv hvis man spiser dimethicone, vil det passere uforandret gennem kroppen uden at skade.

  Pharma Nord anvender det i Q10 Revitalizing Day Cream.

  Dimethicone har været udsat for nogen kritik, som går på, at det ikke er biologisk nedbrydeligt ligesom olieprodukter, samt at det danner den nævnte barriere på huden i stedet for at trænge ind i huden og nære den indefra, hvilket nogle mener hindrer huden i at udføre dens normale funktioner.

  De personer, der ikke bryder sig om dimethicone, kan heller ikke lide følgende parallelprodukter: Cyclomethicone, dimethiconol og phenyl trimethicone

  England er det største marked for Q10 Revitalizing Day Cream. Vores fabrikant har tidligere fjernet dimethicone fra cremen, men da mange engelske forbrugere protesterede over ændringen, blev det tilsat igen.