Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Jodtabletter – af farmaceutisk kvalitet




   

  ”Jodtabletter” er et af de ord, som i disse dage får Googles søgemaskiner til at gløde. Når man skal vælge jodpræparat, er det vigtigt at holde sig til et pålideligt produkt.

  Danskerne har travlt med at købe jod for tiden på anbefaling fra myndighederne. Jod er et særdeles vigtigt stof, som blandt hjælper med til, at skjoldbruskkirtlen og nervesystemet fungerer korrekt. Mange er ikke klar over det, men der er stor forskel på kvaliteten af de mange jodpræparater. Det sikreste er derfor at vælge et præparat af lægemiddelkvalitet.

   

  Kosttilskud fremstillet som et lægemiddel

  Pharma Nords præparat ”Jod 400 µg” er et kosttilskud men er fremstillet på nøjagtig samme måde som et lægemiddel. Det indebærer, at hele fremstillingen er nøje overvåget og kontrolleres trin for trin. Det er den måde, man som producent kan garantere forbrugeren et sikkert præparat med en ensartet og pålidelig virkning.

   

  Forskere vælger Pharma Nords produkter

  I mere end 40 år har Pharma Nord fremstillet alle sine kosttilskud på samme måde, som man fremstiller lægemidler. Virksomheden producerer også lægemidler, og derfor giver det mening at anvende den samme standard for alle produkter. Det er denne ret afgørende detalje, som er årsag til, at Pharma Nords præparater ofte bliver valgt af forskere, når de skal lave videnskabelige forsøg.