Denmark | Select other Country

Gratis levering

Q10 og selen rydder forsiden
Ny hjerteforskning får BT til at vie forsiden og en stor artikel til Q10 og selen


Overbevisende resultater
Både KiSel-10 og Q-symbio har trukket nyhedsoverskrifter verden over på grund af de opsigtsvækkende resultater. Lørdag d. 12. oktober formidlede BT så det gode budskab til danskerne på spisesedler og uddybet i en stor artikel inde i avisen.
Læge Jerk W. Langer, der underviser lægestuderende og kolleger i brug af naturmedicin, har set nærmere på de to undersøgelser. Hans dom er utvetydig. Han kalder studierne meget troværdige på grund af den høje videnskabelige standard, som forsøgene er udført med.

KiSel-10
Bag undersøgelsen står svenske Dr. Urban Alehagen, overlæge og docent i hjertesygdomme. Halvdelen af de 443 raske, ældre mennesker indtog 200 mikrogram selen (SelenoPrecise Depot) i tabletform og 200 milligram Q10 (Myoqinon / Bio-Qinon) i bløde gelatinekapsler dagligt. Den anden halvdel fungerede som kontrolgruppe og fik placebo.

Q-symbio
Professor og overlæge Svend Aage Mortensen fra Rigshospitalet står i spidsen for det internationale studie, som har 420 deltagere fra 9 forskellige lande. Deltagerne i denne undersøgelse havde lave Q10-niveauer. Den aktive behandling bestod af bløde gelatinekapsler med 100 milligram Q10 (Bio-Qinon) i olieholdig opløsning 3 gange dagligt. Her var ligeledes en kontrolgruppe, som fik placebo.

Forskerne vælger Q10 og selen fra Pharma Nord
Dog fremgår det ikke af artiklen, at det er Pharma Nords præparater, der er anvendt i de to studier. Forskerne valgte Pharma Nords præparater på grund af den grundige, videnskabelige dokumentation for sikkerhed og virkning. I videnskabelige undersøgelser er forskerne afhængige af pålidelige produkter med konstant høj kvalitet. Det mindste udsving i produktets indhold eller optagelighed kan påvirke undersøgelsens resultat.
Pharma Nord er leveringsdygtig i stabile højkvalitetsprodukter, da al produktion på fabrikken i Vojens sker under farmaceutisk kontrol.

Højtudviklede fremstillingsmetoder
Pharma Nord har udviklet en særlig fremstillingsmetode, som sikrer en dokumenteret høj optagelighed af det ellers svært optagelige Q10. Først gennemgår Q10-råvaren en speciel varmebehandling, hvorefter krystallerne kan opløses fuldstændigt i olie og fyldes i lystætte gelatinekapsler.
Det er ikke første gang, at Pharma Nords Q10 bliver brugt i videnskabelige studier. Faktisk er Bio-Qinon fra Pharma Nord udvalgt som referenceprodukt for ICQA (International Coenzyme Q10 Association).
Læs mere om Q10

Patenterede produkter
Selenproduktet, SelenoPrecise, indeholder Pharma Nords særlige, patenterede selengær. Den består af 31 forskellige, organiske selenforbindelser. Det gør, at optageligheden ligger på hele 88,7 %, hvilket er meget højt for et selenpræparat.
Læs mere om selen

Hjertevenlig information
Hvis du gerne vil læse mere om KiSel10, kan du finde information i bogen HJERTESUND SENIOR udgivet af Forlaget Ny Videnskab. Læge Niels Hertz har skrevet bogen med baggrund i netop KiSel10-undersøgelsen.
Læs mere på www.forlagetnyvidenskab.dk