Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  En let måde at holde dit blodsukker i balance på
  Er dit blodsukker i balance?

  Et for stort forbrug af sukker kan let få blodsukkeret ud af balance. Til gengæld kan et tilskud af organisk chrom hjælpe med at holde det indenfor normalområdet.

  Befolkningen i vestlige lande indtager alt for meget sukker af forskellig slags. Det er en dårlig vane, som kan øge risikoen for insulinresistens og diabetes. Ifølge Diabetesforeningen er der i Danmark cirka 356.000 mennesker med diabetes, hvor langt de fleste har type 2 diabetes, altså den form af sygdommen, som ikke kræver behandling med insulin. Det er derfor vigtigt at begrænse sit sukkerindtag, men det er ikke altid så let. 

   

  Foretrækkes af forbrugere og forskere

  Bio-Chrom er et foretrukket valg ikke blot blandt kvalitetsbevidste forbrugere, men også blandt forskere. Det skyldes udelukkende præparatets dokumenterede kvalitet. Et hold forskere fra Charles University i Prag lavede en undersøgelse, hvor deltagerne blev inddelt tilfældigt i to hold. Et hold fik 400 mikrogram chrom (Bio-Chrom) dagligt, og det andet hold fik tilsvarende placebo. Undersøgelsen viste, at deltagerne i chrom-gruppen havde betydeligt lettere ved at holde deres blodsukker stabilt. 

   

  Forebygger sukkertrang

  Der kan være mange årsager til, at folk har et overforbrug af sukker. Det kan bare være en dårlig vane, men det kan også opstå i kølvandet på et ustabilt blodsukker. En rigtig god måde at holde dit blodsukker stabilt på er ved at tage et chrom-tilskud. Når blodsukkeret er indenfor sit normalområde, er det med til at forebygge sukkertrang og dæmpe lysten til hurtige kulhydrater, som mange mennesker er plaget af.

   

  Støtter omsætningen af makronæringsstoffer

  Chrom er et naturligt forekommende mineral og et sporstof med en række biologiske egenskaber. Udover at bidrage til et normalt blodsukkerniveau indgår chrom i omsætningen af makronæringsstoffer såsom fedt, kulhydrat og protein. Dette er samlet set med til at forhindre udsving i blodsukkeret, hvilket gør det meget lettere at nøjes med tre sunde måltider hver dag uden trang til at spise usundt.

   

  Stor forskel på præparaters kvalitet

  Der findes chrom i mange forskellige fødevarer, omend i begrænset omfang. Nogle af de bedste kilder er skaldyr, bønner, nødder, kød og krydderier. Du kan også vælge at tage et chrom-tilskud i tabletform. Der er dog stor forskel på præparaters kvalitet, så det kan betale sig at vælge et godt produkt med den rigtige form for chrom, hvis du vil have den ønskede virkning.

   

  Dokumenteret chromgær fra Pharma Nord

  Bio-Chrom fra Pharma Nord indeholder ChromoPrecise, som er en organisk chromgær baseret på videnskabelig forskning. Der er dokumentation på, at denne specifikke chromgær har markant højere optagelighed end andre chromtyper som eksempelvis chrom-picolinat og chrom-klorid.