Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Derfor Q10 i sojaolie: Ingen andre olier var nær så gode
  Et ofte stillet spørgsmål fra vores kunder er, hvorfor vi anvender sojaolie i vores Q10-kapsler, når vi i stedet kunne vælge for eksempel olivenolie eller fiskeolie?

  Bedste optagelighed - dokumenteret

  Svaret på det spørgsmål er helt enkelt: Fordi den sojaolie, vi anvender, ifølge videnskabelige tests sikrer den bedste optagelighed af det aktive stof coenzym Q10.

   

  Ingen andre olier var nær så gode

  Gennem årene har Pharma Nord eksperimenteret med en lang række forskellige olier og fedtstoffer for at se, om vi var i stand til yderligere at forbedre kroppens optagelse af Q10. Vi har blandt andet eksperimenteret med olivenolie og fiskeolie. Ingen af de andre olietyper har dog kunnet dokumentere samme, høje optagelighed og stabilitet af Q10- råvaren som den, vi har opnået med sojaolie. Vi har i en periode anvendt palmeolie i vores Q10-kosttilskud, men på grund af de endnu bedre resultater med sojaolie og af miljøhensyn er vi vendt tilbage til sojaolien.
  Du kan læse om optagelighedsstudiet med de forskellige olier her: Se hvordan du undgår at spilde dine penge: Kun et Q10 præparat bestod testen.

   

  Sojaolie uden østrogen

  Sojaplanten indeholder isoflavonoider, som er en undergruppe af en større gruppe plantestoffer, der kaldes planteøstrogener. Deres struktur minder om det kvindelige kønshormon østrogen. Stort set alle planter indeholder planteøstrogener men i meget forskellige mængder.

  Den sojaolie, vi anvender i vores Q10-kapsler, er meget forskellig fra den sojaolie, der bruges i madlavning. For det første er det en farmaceutisk kvalitet, der består af en blanding af sojaolier med forskellige smeltepunkter. For det andet er olierne helt renset for rester af proteinstoffer og er dermed fuldstændig fri for østrogen og østrogenlignende stoffer. Dette er bekræftet af kontrolanalyser, som er foretaget af et eksternt laboratorium.

  Desuden er vores sojaolie GMO-fri.

   

  Olie med to forskellige smeltepunkter

  Pharma Nords patenterede metode til at gøre Q10 letoptagelig kræver anvendelsen af olier med to forskellige smeltepunkter. I Pharma Nords Q10- kapsler er begge olier en sojaolie, og sammen med varmebehandlingen frigør denne kombination Q10-molekylerne.

   

  De største Q10-undersøgelser lavet med sojaolie

  Bio-Qinon Q10 var fra starten designet med sojaolie, og den metode, som ligger til grund for de store videnskabelige undersøgelser, er alle udført med Q10 i Pharma Nords særlige sojaolie. Intet Q10-præparat på markedet er undersøgt mere grundigt.

  Læs mere om Bio-Quinone Aktivt Q10 GOLD her