Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Du kan let gøre noget ved dine kolde hænder og fødder
  Hvis du lider af kolde hænder og fødder, er der gode chancer for, at lægemidlet Bio-Biloba kan hjælpe dig med at holde varmen.

  Rigtig mange af os lider af kolde hænder og fødder. Det er et generende problem, som skyldes, at vores blodomløb er forringet. Nogle har sværere ved at få varmen i fingrene, hvilket blandt andet kunne ses i forbindelse med en norsk undersøgelse af 260 værnepligtige.

   

  Sværere ved at få varmen i fingrene

  I forsøget skulle alle deltagerne holde hånden i 20 grader koldt vand i et minut, hvorefter temperaturen i hånden dalede med syv grader. Herefter skulle de tage hånden op igen. Termoscanninger viste, at efter fire minutter havde 70 procent af deltagerne fået deres normale temperatur tilbage i hånden. Hos 20 procent var håndtemperaturen dog kun delvist normaliseret.

   

  Går lettere med Bio-Biloba

  Der er lavet et lignende forsøg, hvor forsøgsdeltagerne fik målt håndtemperaturen før og efter anvendelse af Bio-Biloba. Først blev deltagerne bedt om at sænke den ene hånd i koldt vand i to minutter. Da de tog hånden op, blev den termofotograferet. 

   

  Varmen vendte hurtigere tilbage

  Herefter skulle de tage Bio-Biloba og dernæst sænke hånden i koldt vand igen i to minutter. Ved at sammenligne de varmefølsomme affotograferinger af hånden før og efter indtagelse af Bio-Biloba var det tydeligt at se, at præparatet fik varmen til hurtigere at vende tilbage.

  Naturlægemiddel mod kolde hænder og fødder

  Bio-Biloba er godkendt som naturlægemiddel ved tendens til kolde og hænder fødder og derfor et oplagt valg for dem, der lider af dette problem. Hver tablet indeholder 100 mg standardiseret ginkgo biloba-ekstrakt, og normal dosering er en tablet dagligt.