Denmark | Select other Country

Gratis levering

Forskning sikrer virksomme produkter
Pharma Nord er et af de få firmaer, der investerer i forskning af firmaets produkter. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter. De to seneste er de opsigtsvækkende studier KiSel-10 og Q-Symbio, som viser, hvor effektivt man kan behandle og forebygge med lægemiddeludgaver af selen og coenzym Q10.
 

Indlysende fordele for forbrugeren

Fordelene for forbrugerne er indlysende, da et produkt der har vist en dokumenteret virkning i et videnskabeligt studie kan garantere at:

  • De aktive stoffer er tilstede i de rette mængder
  • De optages i kroppen
  • De virker efter hensigten
  • De er sikre at indtage
     

Der findes ikke noget der hedder godkendte kosttilskud

Hvor Pharma Nords lægemiddelprodukter er registrerede hos Lægemiddelstyrelsen, skal kosttilskud derimod være registrerede hos Fødevarestyrelsen. Det er producentens ansvar at sikre, at kosttilskud er sikre og virksomme. Det kan kun lade sig gøre, hvis der laves kvalitetskontrol af både råvarer og færdigvarer og her er Pharma Nord på forkant.
Med egen produktion, laboratorium og forskning kan Pharma Nord sikre, at de råvarer som skal bruges, er aktive og uden forureningsstoffer.

Hvad der er lige så vigtigt er, at vi også kan sikre, at de færdige tabletter og kapsler, indeholder de korrekte mængder af vitaminer eller mineraler mm.
På toppen af dette er mange af produkterne derudover afprøvet i videnskabelig forskning. Det er kundens sikkerhed for virkning og effekt.
 

Samme retningslinier for kosttilskud som ved lægemiddelproduktion

Lægemiddelproduktionen i Vojens er opbygget således, at alle kosttilskudsprodukter produceres under samme forhold som Pharma Nords øvrige lægemidler. Derfor er kontrollen med råvarer og færdigvarer bedre end ved en ren kosttilskudsproduktion. Pharma Nord bruger GMP-protokollen for god fremstillingspraksis, men det er ikke tilstrækkeligt.
Ved at bruge retningslinierne fra lægemiddelproduktion kan man give forbrugerne en bedre sikkerhed for virkning. Al denne analyse, kontrol og forskning gør, at Pharma Nords produkter bliver lidt dyrere, men til gengæld kan kunden nære tillid til altid at få samme, høje kvalitet.

Tænk over det næste gang du er i Matas eller helsekostforretningen. Spørg efter produkter der er dansk produceret og som via forskning kan bevise optagelighed og dermed virkning.