Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Lad ikke ømme ben stoppe dig
  Har du oplevet at måtte stoppe op midt på gaden på grund af ømme ben så vil du være glad for at vide, at der findes et naturligt lægemiddel mod netop dette problem.

  Dårligt blodomløb kan give mange forskellige symptomer. Er det blodomløbet i benene, der er nedsat, kan det føre til en smertefuld tilstand, som hedder vindueskiggersyge. Navnet skyldes, at når folk med denne tilstand går på gaden, kan de opleve, at smerter i bentøjet tvinger dem til at standse. For ikke at påkalde sig uønsket opmærksomhed, lader de som om, de kigger på butiksvinduer.

   

  Lægemiddel mod problemet

  Det kan være både ubehageligt og pinligt, men der findes faktisk hjælp at hente. Bio-Biloba er et lægemiddel, som har vist sig at være effektivt for dem, der lider af dårligt blodomløb, hvor det medfører kolde hænder og fødder eller gangudløste smerter (vindueskiggersyge).

   

  Stoffer med kredsløbsforbedrende virkning

  Bio-Biloba indeholder et standardiseret ekstrakt af bladene fra ginkgo-træet. Ekstraktet indeholder blandt andet ginkgoflavonglykosider og terpenlaktoner, som er aktive stoffer, der har kredsløbsfremmende virkning. Normal dosering er 1 tablet dagligt.

   

  Også godt mod hukommelsesbesvær og træthed

  Bio-Biloba kan ligeledes anvendes mod længerevarende symptomer som hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, træthed, svimmelhed og øresusen hos ældre mennesker. Dog skal en læge først have udelukket, at det er sygdom, som er skyld i disse gener.

  Vigtig information: læs indlægssedlen

   

  Hvorfor bliver blodomløbet dårligt?

  Når vores blodforsyning med alderen bliver forringet, er det typisk, fordi der sker en ophobning af plak på indersiden af blodkarrene (åreforkalkning). Den forringede blod- og iltforsyning til eksempelvis benene kan forårsage smerter i musklerne. Den bedste måde at forebygge dette på er ved at spise sundt, motionere regelmæssigt og undlade at ryge. Åreforkalkning kan dog være arveligt betinget, og i så fald er det ikke sikkert, at livsstilsændringer har lige så stor en indvirkning.