Denmark | Select other Country

Gratis levering

Mælkesyrebakterier til ferien
Flere og flere tager tilskud af probiotiske (tarmvenlige) bakterier. Bakterierne risikerer dog ikke at overleve turen igennem mavesyren. Er du en af de mange danskere, der indtager såkaldte probiotiske bakterier for at støtte din naturlige tarmflora?

Ifølge ny dansk forskning fra Københavns Universitet er der ikke meget belæg for, at sådanne præparater virker. Ud af syv undersøgelser var det kun en, som viste positiv effekt af at indtage probiotiske bakterier – men forklaringen kan med stor sandsynlighed være, at de levende bakterier ikke overlevede turen gennem mavesyren og derfor var virkningsløse, da de nåede tyndtarmen.

Bio-Tura er løsningen

Problemet har Pharma Nord løst med sit nye præparat Bio-Tura. Ved hjælp af kryo-teknologi og indkapsling af bakterierne i en mavesyre-resistent beskyttelse sikres, at bakterierne først frigives, når de er nået frem til tyndtarmen. Her er de ikke længere truet af mavesyrens ødelæggende indvirkning.

Probiotiske bakterier er vigtige

Probiotiske bakterier spiller en væsentlig rolle i vores fordøjelsessystem. Desværre kan vores naturlige bakterie-flora ødelægges af en række faktorer, eksempelvis alkohol, rygning, medicin (især antibiotika), sygdomsfremkaldende bakterier (fra maden eller luften) samt stress.

Vores spisevaner kan også påvirke balancen mellem dårlige (sygdomsfremkaldende) og de gavnlige (probiotiske) bakterier.

Milliarder af gode bakterier

Normalt ville man ikke være vild med tanken om, at flere milliarder levende bakterier var på vej ned i tarmen – men her er der altså tale om ”gode bakterier”, som i forvejen findes i et sundt og velfungerende tarmmiljø. Bio-Tura indeholder to bakteriestammer, nemlig Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium animalis.

Mange indtager probiotiske bakterier, før og under rejser til lande, hvor man let kan støde på andre bakterier, end vi er vant til hjemmefra. Kapslerne er små og lette at synke, og de har den store fordel, at de ikke skal opbevares på køl.
 

Læs mere om Bio-Tura her

Til forsiden

Vi udvikler, producerer og markedsfører kosttilskud og lægemidler med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation.

Adresse 

Sadelmagervej 30-32
DK-7100
Vejle, Danmark.

Åbningstider 

Mandag - Torsdag: 8.00 - 17.00

Fredag: 8.00 - 16.00

(+45) 7585 7400  

    
Master card  Visa  Visa Dankort 
Postnord fragt logo GLS fragt logo
Det grønne EU-logo der viser godkendelse af en myndighed i EU kontrol rapport