Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Så let kan du stoppe din trang til søde sager
  Det er godt nyt til alle dem, der kæmper for at holde vægten, og som ustandseligt taber kampen mod de søde sager. En gruppe danske forskere har nemlig opdaget et hormon, som styrer kroppens trang til sødt.
   

  Den nye forskning er beskrevet i danske medier den 2. maj 2017. Læs videre og find samtidig ud af hvordan mineralet chrom kan hjælpe dig ved at holde dit blodsukker normalt.

  Kroppen behøver en vis mængde sukker. Navnlig muskel- og hjernecellerne bruger det som brændstof, især i perioder hvor vi skal præstere mere end normalt. Sukkerindtaget kan dog tage overhånd, og for nogle er det decideret svært at styre, men to forskere fra Københavns Universitet har fundet frem til, at vores lyst til sødt efter alt at dømme styres af et hormon i leveren.
   

  FGF21-hormonet i leveren

  Hormonet, som har fået navnet FGF21 (Fibroblast Growth Factor), kommunikerer direkte med hjernen og fortæller, hvornår vi ikke har lyst til mere sukker.

  Forskerne har observeret, at folk, der er meget glade for sukker, har lavere indhold af dette hormon i blodet end de personer, der ikke har sukkertrang. Deres teori er, at man i fremtiden vil kunne styre dette hormon og derved få kontrol med sukkerbehovet.

   

  Højt sukkerindtag påvirker blodsukkeret

  Et højt indtag af sukker påvirker kroppens blodsukker-niveau. Blodsukker er betegnelsen for den mængde sukker, der er i blodet. Hos en person med normale blodsukkerværdier vil indholdet af sukker i blodet før et måltid ligge på omkring 3 mmol/l. Efter indtagelse af måltidet vil blodsukkeret stige til cirka 7 mmol/l.

  Det er således naturligt, at blodsukkeret stiger umiddelbart efter vi har spist. Fordøjelsen omdanner kulhydraterne i vores mad til sukkerstoffet glukose, som blodet derefter fragter rundt til alle celler i kroppen.

   

  Den vigtige blodsukkerbalance

  Det livsvigtige mineral chrom indgår i stofskifteprocesser, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau og også hjælper med at sikre normal omsætning af makronæringsstoffer (kulhydrat, protein og fedt).

  Når vi har spist, lukkes glukosen ind i cellerne ved hjælp af hormonet insulin. Man antager, at chrom indgår i et molekyle, som støtter kroppens blodsukkerbalance.

   

  Når man skal vælge et chrom-præparat, kan det altid svare sig at gå efter de produkter, som kan dokumentere, at de har høj optagelighed og biologisk aktivitet.

  Bio-Chrom indeholder den organiske chromgær, ChromoPrecise, hvor chrom er bundet til aminosyrer og peptider ved hjælp af en særlig fermenteringsproces.
   

   

  Bio-Chrom
  - et godt valg til blodsukkerbalancen
   

  • Hjælper med at opretholde kroppens normale blodsukkerniveau.
  • Bidrager til normal omsætning af kroppens makronæringsstoffer.
  • ChromoPrecise er den eneste godkendte organiske chromgær i EU til kontrol af blodsukker.
  • Gæren er gjort inaktiv og fungerer blot som et chromholdigt kulhydrat.
  • Hver tablet indeholder 100 mikrogram organisk chrom.
  • Fremstillet under farmaceutisk kontrol på Pharma Nords egen fabrik i Danmark.
  • Pakket i hygiejniske blisterpakninger.
  • Indeholder ingen animalske ingredienser og kan anvendes af vegetarer og veganere.
  • Baseret på mere end 20 års forskning.

   

  Læs mere om Bio-Chrom