Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Sådan holder du blodsukkeret i balance
  I sin nye bog ”Sandheden om sukker” beskriver læge og forsker, Anette Sams, hvor vigtigt det er at holde blodsukkeret i balance. Læs mere om bogen og dens gode råd og find også ud af, hvorfor organisk chromgær er nyttigt til at holde blodsukkeret i sit normale leje.

  Det er skruen uden ende, når først ens blodsukker bliver ustabilt. Mere vil have mere. Derfor er det vigtigt at bryde spiralen og få blodsukkeret i balance igen. Anette Sams, Ph.d. og forsker, har netop udgivet sin nye bog ”Sandheden om sukker”, hvor hun blandt andet beskriver de konsekvenser det får, når deres blodsukker farer op og ned og ikke finder et fast leje. Her redegør hun for, hvordan man med en 1-uges kur kan genvinde balancen.

   

  Insulin skyder i vejret

  Bogen konkluderer, at folk spiser alt for meget sukker som resultat af, at kroppen hele tiden vil have mere. Når man indtager meget sukker, stiger sukkerkoncentrationen i blodet pludseligt. Samtidig skyder kroppens insulinproduktion i vejret for at få sukkeret sluset ud i cellerne.

  Det får blodsukkeret til at dale hurtigt, og inden længe får man igen lyst til sukker.

   

  Grove grøntsager hjælper

  Det gælder derfor om at stabilisere sin forbrænding og sin blodsukkerbalance. En god måde at gøre dette på er ved at indtage mange grøntsager – helst de grove – som giver en langsom forbrænding. Det indebærer, at kulhydraterne frigives langsomt i blodbanen, så man undgår de pludselige stigninger i insulinproduktionen.

   

  Tilskud af organisk chromgær

  Videnskabelige undersøgelser viser, at tilskud af organisk chromgær kan være med til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Det er blandt andet blevet påvist i undersøgelser med præparatet Bio-Chrom.

  Læs mere om Bio-Chrom