Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Regnskabsassistent

  Kunne du tænke dig at være en del af en økonomiafdeling, hvor sparring er i højsædet? Hvor vi bygger vores egne regnskabsprogrammer, så de passer til den måde, vi arbejder på, og hvor dine input gør, at vi hele tiden kan arbejde smartere?


  ”Du kommer til at arbejde internationalt, og vi har mangeartede opgaver af varierende kompleksitet. Så der er plads til, at du kan udvikle dig, hvis du har interesse i det,” fortæller økonomichef Claus Hansen.

  Velkommen i Pharma Nords Administration og Regnskab
  Pharma Nord er en af Europas vigtigste producenter af forebyggende kosttilskud og lægemidler. I alt er vi ca. 250 kolleger i Danmark, dertil kommer vores kontorer udenfor Danmark. I vores økonomifunktion i Vejle står 14 erfarne kolleger fordelt på reception, økonomiassistenter og controllere klar til at tage godt imod dig.

  Med eksport til flere end 40 lande har vi et grundigt indblik i told- og momsregler og assisterer vores datterselskaber i økonomiske spørgsmål. Al vores viden står vi klar til at dele med dig, og du får selvfølgelig solid oplæring fra start, så du kommer godt ind i jobbet. Her står du aldrig alene.

  Sørg for vores udenlandske datterselskaber
  Sammen med dit team kommer du til at arbejde med Pharma Nords forretning såvel nationalt som internationalt.  

  Vi har 30 selskaber verden over, og du kommer til at varetage bogholderiet for flere af vores udenlandske datterselskaber. Det betyder også, at du får sparringspartnere andre steder i Europa, og at kommunikationen ofte foregår på engelsk.

  Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være:

  • bogføring, moms- og lønafregning
  • månedsafslutning og deltagelse i aflæggelsen af årsregnskaber
  • afstemning af koncerninterne mellemværender og samhandel
  • forberedelse af betalinger og koordinering af godkendelsesprocessen
  • backup på udvalgte områder i moderselskabsbogholderiet
  • mindre receptionsopgaver, herunder besvarelse af telefon og modtagelse af gæster.


  Arbejdssted: Pharma Nord Aps, Sadelmagervej 30-32. Vi foretrækker, at din transporttid til kontoret er på maksimalt 45 minutter.

  Økonomibaggrund og flere års erfaring med bogholderi
  Hos os er der plads til at være den, man er, så du skal kunne lide at arbejde teamorienteret og med mange forskellige typer mennesker. Desuden er det vigtigt, at du er god til at strukturere dit arbejde, da der er mangeartede opgaver på tværs af selskaber og lande samt deadlines, der skal overholdes.

  Endelig forestiller vi os, at du:

  • har en uddannelse inden for økonomi samt flere års erfaring, der har givet dig en veludviklet regnskabsforståelse og praktisk erfaring med de forskellige områder af et bogholderi
  • måske også har deltaget i udarbejdelsen af perioderegnskaber
  • behersker dansk/engelsk på et solidt niveau i både skrift og tale


  Til gengæld tilbyder vi et miljø, hvor vi går op i sundhed qua vores produkter. Derfor har vi også frokostordning med en masse sunde valg, pension og sundhedsforsikring.

  Vil du arbejde sammen med os?
  Så kan du sende en motiveret ansøgning samt CV til jobs@pharmanord.com senest den 4. marts. Husk at skrive ”Regnskabsassistent” i emnefeltet.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Claus Hansen, tlf. 7585 7400

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed.

   

  Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande.

   

  Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.