Denmark | Select other Country

Gratis levering

Regnskabsassistent

Pharma Nord, Vejle

Har du interesse for og erfaring med økonomiopgaver? Arbejder du struktureret og detaljeorienteret? Og ønsker du at være en del af af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer i en spændende virksomhed ? Så er du måske Pharma Nords nye regnskabsassistent til vores hovedkontor i Vejle.

Om stillingen
Du kommer til at være en del af et erfarent og dynamisk team, bestående af receptionister, regnskabsassistenter og controllere, som alle arbejder med Pharma Nords forretning såvel nationalt som internationalt. Med reference til økonomichefen skal du varetage bogholderiet for flere af koncernens udenlandske datterselskaber og deltage aktivt i de fælles opgaver, som afdelingen arbejder med.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være

  • Debitor-/kreditor-/finansbogføring i udenlandske datterselskaber.
  • Moms- og lønafregning.
  • Månedsafslutningproces for datterselskaber.
  • Afstemning af koncerninterne mellemværender og samhandel.
  • Forberedelse af betalinger og koordinering af godkendelsesprocessen.
  • Kontakt til lokale revisorer, banker mv.
  • Deltagelse i aflæggelsen af årsregnskaber for udenlandske datterselskaber.
  • Backup på udvalgte områder i moderselskabsbogholderiet.
  • Andre relevante, forefaldne opgaver.


Personprofil
Du har igennem din uddannelse og erfaring opnået en veludviklet regnskabsforståelse og praktisk erfaring med de forskellige områder i et bogholderi, og måske har du deltaget i udarbejdelsen af perioderegnskaber. Du arbejder struktureret og systematisk og trives i en travl hverdag. Du behersker dansk/engelsk på et solidt niveau i både skrift og tale.

Vi tilbyder
Et arbejde i en virksomhed, der producerer medicin og kosttilskud af høj kvalitet og har særdeles meget fokus på kvalitet og dokumentation. Vi bestræber os på at forbedre livskvaliteten for både vores kunder og medarbejdere, og det er meget vigtigt for os, at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen.

Arbejdsted:
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Vi foretrækker, at din transporttid hertil er på maksimalt 45 minutter.

Ansøgning og kontaktoplysninger
Skriftlig og motiveret ansøgning sendes per. brev senest den 2. juni mærket ”Regnskabsassistent ” til Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle, att. Claus Hansen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager/Finance Manager Claus Hansen, tlf. 75 85 74 00.

Bemærk: Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af præparater med vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer og andre essentielle næringsstoffer. Med produktion og hovedsæde i Danmark har Pharma Nord et stort geografisk virkefelt. Via 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter kendt i Europa, Mellemøsten og USA samt på de hurtigvoksende markeder i Asien.