Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Om underviserne   

  Pernille Lund

  Gennemgående underviser på uddannelsen er behandler, videnskabsjournalist og forfatter Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler.
  Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer.

   

  Claus Hancke

  Speciallæge Claus Hancke, en af Danmarks bedste orthomolekylære læger. Claus Hancke har gennem årtier hjulpet et utal af patienter til bedre livskvalitet ved hjælp af næringsstoffer. Claus har bl.a. grundlagt IOM-klinikken, samt undervist på lægeforeningens kurser for praktiserende læger i 10 år. Han har skrevet talrige artikler og holder stadig foredrag i ind- og udland. Claus underviser på modul 10 om interaktioner mellem lægemidler og kosttilskud samt anvendelse af best practise i klinikken.


   

  Birgit Thalwitzer

  Jordemoder og indehaver af jordemoder.dk, Birgit Thalwitzer, er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler. Modul 13, der handler om graviditet, varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.


  Rikke Behrendsen

  Uddannelseskoordinator
  Rikke er uddannet materialist/helse – og sundhedsrådgiver i Matas med speciale i vitalitet, kosttilskud og essentielle næringsstoffer. Rikke har igennem sine mange år i Matas, uddannet personale til at kunne videreformidle diverse vitale brands og produktsortimenter til den enkelte forbruger. Rikke står for tilrettelæggelsen af uddannelsen og vil ofte være tilstede til undervisningen. 

  Rikke kan træffes på:
  Email: rbehrendsen@pharmanord.com 
  Tlf.: 75 85 74 00   

  Pernille Oxholm

  Uddannelsesleder
  Pernille er uddannet lærer og senere leder. Efter mange år med biologi og fysik/kemi-undervisning arbejdede Pernille som leder på en skole i et par år. Hun har gennem hele sit voksenliv haft stor interesse i kosttilskud og sundhed. Pernille er altid  nysgerrig på den sidste nye forskning indenfor kost, sundhed og kosttilskud. Pernille står for tilrettelæggelsen af uddannelsen og vil ofte være tilstede til undervisningen.

  Pernille kan træffes på:
  Email: poxholm@pharmanord.com 
  Tlf.: 75 85 74 00