Denmark | Select other Country

Gratis levering

Om underviserne 

Pernille Lund

Gennemgående underviser på uddannelsen er behandler, videnskabsjournalist og forfatter Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler.
Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer.
 

 

Marianne Palm

Biopat/naturopath ibm i over 30 år, Marianne Palm, er stifter af Institut for Biologisk Medicin, hvor der bliver uddannet biopater, naturopather ibm og zoneterapeuter. Marianne er desuden en erfaren skribent og foredragsholder.
 

 

 

Birgit Thalwitzer

Jordemoder og indehaver af jordemoder.dk. Birgit Thalwitzer er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler.
Modulet der handler om graviditet varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.
 

 

Troels Rickers

Uddannelsesleder på uddannelsen. Troels har baggrund indenfor den konventionelle sundhedssektor. Han har arbejdet med uddannelse og undervisning siden 1997 og har fra 2015-2018 stået i spidsen for Pharma Nord Academy.

 

Anette Poulsen

Fremtidig uddannelsesleder på uddannelsen.
 
Anette er uddannet biopat. Hun har arbejdet med kosttilskud siden 1994 og står nu i spidsen for Pharma Nord Academy, der er Pharma Nords internationale kursus- og uddannelsesafdeling.
 
Anette står for tilrettelæggelsen af uddannelsen, ligesom hun vil være tilstede i undervisningen.