Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Om underviserne   

  Pernille Lund

  Gennemgående underviser på uddannelsen er behandler, videnskabsjournalist og forfatter Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler.
  Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer.
   

   

  Frede Damgaard

  Frede Damgaard er komplementær naturterapeut og blandt andet uddannet ernæringsterapeut, phytoterapeut og biopat. 
  Frede har særlig  fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende og er en kendt foredragsholder og underviser. Ved siden af dette arbejde har Frede Damgaard en klinik i Aarhus, hvor han ud fra en irisanalyse, diverse test m.m. vejleder og hjælper klienter til et sundere liv.
  Frede underviser på modul 9 om kost og antiinflammatoriske næringsstoffer.


   

  Birgit Thalwitzer

  Jordemoder og indehaver af jordemoder.dk. Birgit Thalwitzer er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler.
  Modulet der handler om graviditet varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.
   

   

  Anette Poulsen

  Uddannelsesleder på uddannelsen
  Anette er uddannet biopat. Hun har arbejdet med kosttilskud siden 1994 og står i spidsen for Pharma Nord Academy, der er Pharma Nords internationale kursus- og uddannelsesafdeling.
  Anette står for tilrettelæggelsen af uddannelsen, ligesom hun vil være tilstede i undervisningen.